Agenda

Agenda & Regio

Wilt u weten wat er in de omgeving van ons hotel allemaal te zien en te doen is? Lees meer

Volgende
vd Valk 241215-004

Kerstdiner à la carte

24 dec 2017,
12:00 uur - 22:00 uur

€ 39,50 p.p.

€ 17,50 per kind

Onze speciale Kerst à la carte kaart biedt u een breed scala aan gerechten. U kunt zelf uw 4-gangendiner samenstellen. Ook voor de kinderen is er een speciale kaart samengesteld. 

Kinderanimatie

Op 1e en 2e kerstdag zal de kerstman een bezoek aan ons hotel brengen, speciaal voor de kinderen. Daarnaast is er op beide dagen kinderanimatie aanwezig.

Tijden

Op kerstavond bent u vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom. Op 1e en 2e kerstdag kunt u reserveren vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. 

Prijzen

Volwassenen: € 39,50 p.p.

Menu

Voorgerechten
Hertencarpaccio met truffelmayonaise, pompoenpitten, rucola en een koekje van oude kaas
*
Tartaar van zalm met een limoencrème, little gem, kappertjes, poftomaatjes en toast van brioche
*
Salade met een rillette van gerookte makreel en huisgemaakte whiskey-cocktailsaus
*
Winterse salade met in honing geroosterde groenten
*
Vitello tonnato: kalfsrosbief met tonijncrème, kappertjes en gemengde sla

Soepen
Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
*
Wildbouillon met fijne groenten en crosnes
*
Tomatensoep met of zonder balletjes en basilicum

Hoofdgerechten
Kalfsoester met gewokte prei, Roseval aardappelen uit de oven en een reductie van rode wijn
*
Schnitzel met champignonroomsaus, Roseval aardappelen uit de oven en wokgroenten
*
Hertenbiefstukjes met een stamppotje van zuurkool, spruitjes en een wildsaus
*
Gegrilde riddervis met Roseval aardappelen uit de oven, spinazie en kruidenboter
*
Heilbot met een groenten-lavendelsaus en pommes dauphine
*
Wilde eendenborst met een gekonfijt eendenpootje, crème van knolselderij, spruitjes en een saus van zwarte kers

Vegetarische gerechten
Kikkererwtencurry met basmatirijst, tomaat en aubergine
*
Risotto met bospaddenstoelen, verse truffel, Parmezaanse kaas en spruitjes

Desserts
Dame blanche: 3 bolletjes vanille roomijs, slagroom, chocoladesaus en amandelen
*
Stoofpeertjes met peperkoekroomijs, slagroom en vanillesaus
*
Hazelnoot schuimgebakje met een crème van koffie, gel van zwarte kers en advocaatroomijs
*
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
*
Kaasplankje met 3 biologische kazen, kletzenbrood en appelstroop

Reserveren

Voor tafelreserveringen neemt u contact op met het hotel. Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 077 354 41 41 of per e-mail op venlo@valk.com