Agenda & Regio

Agenda

Wilt u weten wat wij allemaal organiseren in ons hotel? Lees meer

Volgende

Locatie

Attractiepark Toverland

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur! Zowel binnen als buiten vind je tientallen attracties en uitdagende klimtoestellen. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis.

Houd je van uitdaging? Beklim dan het metershoge Survival Parcours, of maak een sensationele rit op Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raas je met 75km/uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat je niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!

Nieuwe attracties!

Afgelopen jaar is Attractiepark Toverland uitgebreid met de Magische Vallei, een prachtig nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties! Ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River en ontmoet de Dwervels, de bijzondere bewoners van de vallei. Of maak een verdraaid magische rit in de nieuwe achtbaan Dwervelwind. En tot slot geniet je allemaal samen van een prachtige show van Katara, Fountain of Magic! Was elke dag maar zo betoverend!

Ga voor meer informatie over het park naar de website.

Boek een hotelovernachting

Combineer een bezoek aan dit attractiepark met een ontspannende hotelovernachting.

Boek een arrangement

Om uw uitstapje compleet te maken, kunt u het combineren met een van onze arrangementen.