Locatie

Kasteeltuinen Arcen

Op het eeuwenouden landgoed kunt u urenlang door de talrijke tuinen wandelen en van de verrassende kleuren en heerlijke geuren genieten. Wandel door het Rosarium, met 12.000 rozen. Beleef het Lommerrijk met zijn talloze beekjes, watervallen en vijvers. Voel in de Casa Verde tussen palmen, olijfbomen en kleurige bloemen, het subtropisch klimaat of wandel door de Vallei met onder andere de Oosterse watertuin en de Rotstuin. In de Golftuin kunt u midgetgolfen tussen de watervallen en rotsformaties.

Bekijk de vlog: Danique bezoekt de Kasteeltuinen in Arcen. Klik hier

Kasteel Arcen

Het monumentale Kasteel Arcen is voor bezoekers van Kasteeltuinen Arcen te bezichtigen. Tijdens partijen kunnen gedeeltes van het Kasteel afgesloten zijn voor publiek.

Meer informatie en entreetickets

Voor meer informatie gaat u naar de website. Entreetickets zijn te koop via onze hotelreceptie. Vooraf een ticket kopen op datum is verplicht.

Bekijk hier de het filmpje van onze vlogger Danique. Danique krijgt een rondleiding over het eeuwenoude landgoed van Kasteeltuinen Arcen. Een wandeltocht met uitleg door Eefke. Eefke is de tuinspecialist van Kasteeltuinen Arcen.