Locatie

Taurus World of Adventure

Bij Taurus World of Adventure beleeft u verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten. Maak een tijdreis door een van de 2 laserarena’s “Space Flight” of “Stargate” en stap in een compleet andere tijd voor een Lasergame-battle. Met twee verschillende arena’s met beide drie etages en meer dan 10 labyrinten gegarandeerd een van de spectaculairste lasergame-arena’s van Europa!

Gooi een strike op een van de 10 bowlingbanen met blacklights, licht-effecten en lekker swingende muziek die zorgen voor een extra dimensie. In de Game Arcade vindt u absoluut de nieuwste en coolste games en twee unieke achtbaansimulators.

Prison Island Venlo is de grootste in Zuid-Nederland! In liefst 21 cellen krijgt u telkens verschillende opdrachten: tactisch, raadsels en vragen, technische of fysieke. Teamwork en samenwerking, tactisch inzicht, slimmigheid, handigheid, kalmte, soms snelheid en een beetje geluk zijn het belangrijkste om te ontsnappen en te scoren!

Meer informatie over de openingstijden en prijzen vindt u hier.