Faciliteiten

Persoonlijke hotelzorg | Ben Stammen

Onder zorgdiensten wordt verstaan verpleging en/of verzorging van klanten tijdens hun verblijf, met zowel lichamelijke verzorging/verpleging, 24/7, 365 dagen per jaar.

De verpleegkundigen/verzorgende zorgen er samen met de gast voor dat de zorg hetzelfde zal zijn als in uw eigen vertrouwde omgeving. Ze voldoen aan het KIWA keurmerk ZZPer Thuiszorg zodat u kunt rekenen op de beste zorg.

Alle wensen/zorgaspecten worden van tevoren door een verpleegkundige met u doorgesproken, zodat bij aankomst alles al in orde is.

Mocht er een hulpmiddel* nodig zijn voor de zorg, dan wordt dit uiteraard van tevoren geregeld.

De kosten zijn niet duurder als bij uw huidige zorgaanbieder, de zorg wordt alleen in overleg met de gast en aanbieder uitbesteed voor de duur van het verblijf.

Van der Valk Hotel Venlo is volledig rolstoeltoegankelijk, ligt aan uitvalswegen, van hieruit kunt u gemakkelijk uitstapjes maken in het mooie Limburgse landschap.

Ons doel is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, reserveren kan door op deze link te klikken. Wij verzoeken u van tevoren kenbaar te maken dat u zorg nodig heeft, zo kunnen wij Ben Stammen informeren over uw komst. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u uiteraard te allen tijde direct contact opnemen met Ben Stammen. Klik daarvoor op deze link.

*Voorbeelden van mogelijke hulpmiddelen:
-Hoog/laag bed
-Actieve of Passieve lift
-Toiletverhoger
-Douchestoel
-Zuignapbeugels
-Glijzeil
-Sarah Stedy
-Etc.