Feestdagen 2018

Kerstdiner à la carte

Onze speciale kerst à la carte kaart biedt u een breed scala aan gerechten. U kunt zelf uw viergangendiner samenstellen. Kinderen kunnen een keuze maken uit de heerlijkste gerechten uit Van der Valk Wereldeters. U kunt op kerstavond reserveren tussen 16.00 en 22.00 uur en op beide kerstdagen tussen 12.00 uur en 22.00 uur.

Volwassenen € 46,50 p.p.

Menu

 

VOORGERECHTEN
Hertencarpaccio | truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | paddenstoelen | rode biet

Sashimi van gepekelde kabeljauw | inktvisinkt | zeewier | rucola | citrus-sojadressing | mintyoghurt

Eendenpaté | omwikkeld met katenspek | linzen-pruimenvinaigrette | sla

Terrine geitenkaas | gele biet | rettich | sla

Caesarsalade | kip | ansjovismayonaise | spekjes (ook mogelijk met zalm of vegetarisch)

SOEPEN
Tomatensoep | balletjes | basilicum

Uiensoep | croutons | kaas

Wildbouillon | beukenzwam | kervel | tomatenconcassé

HOOFDGERECHTEN
Schnitzel | groentequiche | krieltjes | champignonroomsaus

Duo van wildzwijn | boerenkool-gnocchi | spinazie | jus

Tournedos | gebakken pastinaak | krieltjes | cèpessaus

Hertenbiefstukjes | rode kool | aardappelmousseline | veenbessen | jeneverbessensaus

Rogvleugel | zuurkoolstamppot | kerriejus

Zalm | risotto | zoete aardappel | hollandaisesaus van chorizo

Pasta | groente | truffel vegetarisch

Portobello | bonen | aardpeercrème | Parmezaanse kaas vegetarisch

DESSERTS
Dame Blanche | vanille-ijs | slagroom | chocoladesaus | amandelen

Pannacotta | ananasgranité | slagroom

Pompoen-rumparfait | chutney | slagroom

Koffie of thee | huisgemaakte friandises

Kaasplankje | 3 biologische kazen | kletzenbrood | appelstroop

Reserveren

Bel met onze receptie voor meer informatie of om een tafel te reserveren via 077 354 41 41.
U kunt hier direct online een tafel reserveren.