Feestdagen 2018

Silvesterparty

*** De Silvesterparty is volgeboekt. Indien u contact met ons opneemt, kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen en zullen wij u op de hoogte houden in geval van annuleringen.***

Happy New Year! Komt u ook naar onze spectaculaire Silvesterparty? Op deze onvergetelijke avond sluit u met knallende kurken en spetterend vuurwerk 2018 af en luidt u 2019 in. Wij serveren een vijfgangendiner inclusief drankenarrangement (Bavaria tapbier, huiswijn, frisdrank, vruchtensappen, port, sherry en vermout). Tijdens het diner wordt de live muziek verzorgd door de band Upnote. Op deze swingende klanken moet uiteraard gedanst worden! Na deze feestelijke avond blijft u overnachten in één van onze comfortabele kamers, zodat u de volgende ochtend kunt nagenieten tijdens het Nieuwjaarsontbijt.

De Silvesterparty start om 19.30 uur en de dresscode is feestelijk. Om middernacht knallen de kurken en wordt er vuurwerk afgestoken. Om 01.30 uur sluiten we de feestavond af. Het Nieuwjaarsontbijt serveren wij op 1 januari van 08.00 uur tot 12.30 uur.

Silvestermenu

 

AMUSE
Zwezerikmousse met koffiegelei

VOORGERECHT
Tonijntartaar met wasabimayonaise

SOEP
Bisque d'Homard

TUSSENGERECHT
Zeebaars met bimi en gepofte paprika coulis

HOOFDGERECHT
Runderlende met een groentemix, aardappelgratin en chorizojus

DESSERT
Spetterend dessertbuffet
Koffie met zoetigheden

Reserveren

Bel met onze receptie voor meer informatie of om het Silvesterarrangement te reserveren via 077 354 41 41. U kunt hier direct online reserveren.