Restaurant Taste of V

Vanaf de start van de nieuwbouw, op maandag 19 augustus jl., is ons huidige restaurant voor lunch en diner tijdelijk buiten gebruik. Onze ontbijtservice blijft op de huidige locatie behouden, met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Omdat we u als hotel- en/of restaurantgast uiteraard graag ook tijdens de lunch en het diner van dienst blijven zijn wij de afgelopen maanden op zoek gegaan naar alternatieve locaties. En met succes! We hebben inmiddels een geschikte locatie gevonden voor ons pop-up restaurant Taste of V.

Het pand op de Prinsessesingel 30 in Venlo wordt op dit moment gebruiksklaar gemaakt. We gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk, maar uiterlijk eind september, de deuren van dit Van der Valk pop-up restaurant in hartje Venlo te openen. De exacte datum wordt nader gecommuniceerd zodra deze bekend is.

In het pop-up restaurant kunt u dagelijks terecht voor lunch en diner. Op zaterdag en zondag kunt u daarnaast ook terecht voor een ontbijt.

Indien u als hotelgast gebruikt wenst te maken van onze diensten in het pop-up restaurant, bieden we u een shuttleservice van en naar de locatie aan. Aangezien de exacte openingsdatum nog niet bekend is en wij u als hotelgast wel alvast van deze service willen voorzien, zal de shuttlebus vanaf maandag 26 augustus gaan pendelen tussen het hotel en het centrum van Venlo. De shuttlebus rijdt tussen 18.00 en 22.00 uur.

Via deze pagina zullen wij u verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via venlo@valk.com of 077-3544141.