Sint & Feestdagen

Kerstbuffet

Geniet van heerlijke koude en warme specialiteiten die wij presenteren vanaf het Live Cooking kerstbuffet. Koffie, thee, melk, vruchtensappen, Bavaria tapbier, huiswijn en frisdrank zijn inbegrepen. Op kerstavond serveren wij dit buffet tussen 17.00 en 19.00 uur. Op beide kerstdagen serveren wij dit buffet tussen 12.00 uur en 21.30 uur. Wij werken met vaste tijdsloten. 

Volwassenen € 52,50 p.p. (o.b.v. 2 uur)
Kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar € 26,50 p.p. (o.b.v. 2 uur)

Wilt u blijven overnachten? Klik dan hier voor ons Merry Christmas hotelarrangement. Het arrangement is te boeken vanaf € 112,00 p.p. en is inclusief kerstbuffet, overnachting en ontbijt.

Live Cooking kerstbuffet

Begin november wordt de excacte invulling van de gerechten bekend gemaakt via deze website. 

Reserveringsaanvraag Feestdagen 2021

Wilt u reserveren? Vul dan onderstaande aanvraagformulier in. 

Let op: onderstaande het betreft een aanvraag en nog geen definitieve reservering. Uw reservering wordt pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen per e-mail. 

Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging. Aanvragen die wij in het weekend ontvangen, worden op maandag verwerkt.

Heeft u na 24 uur geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met ons hotel via het algemene telefoonnummer: +31 77 354 41 41.


Verplicht veld