Zwemmen en wellness in Venlo

Vanaf half september 2021 openen wij Oxyzen. Een complete verdieping met pure vitaliteit voor Body & Mind! Voor hotelgasten gratis te gebruiken m.u.v. schoonheidsbehandelingen en personaal trainer. 

Openingstijden
Oxyzen is zeven dagen per week geopend van 7:00 uur tot 22:00 uur. 

Indoor zwembad
Hotelgasten van Van der Valk Hotel Venlo kunnen dagelijks gratis gebruik maken van het indoor zwembad. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht en hoge raampartijen met veel daglicht. Het zwembad is voorzien van omkleedruimten met lockers en toiletten. Bij de entree liggen de handdoeken voor u klaar. Plons en zwem veilig.  

Valk Gym
Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnesstoestellen in Valk Gym. De fitnessapparaten bestaan uit een mix van verschillende kracht- en cardiotoestellen. Goed voor een totale workout. Daarnaast zijn er loopbanden, hometrainers en crosstrainers aanwezig. Op basis van reservering kunnen groepslessen en workshops worden georganiseerd. Denk hierbij aan box-workshops, yoga en pilates. Daarnaast kunt u reserveren voor (sport)massages, personal training en (sport)fysiotherapie.

Sportschool Valk Gym
Verblijft u niet in het hotel, maar wilt u wel bij ons komen sporten en relaxen? Wordt dan lid van onze Valk Gym Sportschool. Heeft u interesse in een lidmaatschap voor onze sportschool Valk Gym? Binnenkort leest u hier alle informatie over hoe u lid kunt worden en de lidmaatschapsvormen. 

Wellness Oxyzen
U kunt als gast volledig ontspannen in de wellness. Op de 2e verdieping van het nieuwe Van der Valk Hotel Venlo verblijft u in de ruim opgezette wellness Oxyzen. Een wellness met een opgiet sauna, een stoombad, een infrarood cabine, douches, een emmerdouche van larikshout en heerlijke ligbedden om te relaxen. Goed om te weten: in al onze wellnessfaciliteiten is badkleding verplicht.

Beauty & Body
Wilt u nog mooier worden? De luxe beautysalon van Van der Valk Hotel Venlo is dagelijks op afspraak geopend. Onze beautyspecialiste werkt met gerenommeerde verzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen en dierproefvrij. De gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages garanderen een ultieme beleving van luxe, schoonheid en well-being voor vrouwen en mannen.

Beautybehandelingen en een personal trainer kunnen op aanvraag worden gereserveerd.

INDOOR POOL | VALK GYM | SAUNA | FYSIO | BEAUTY | MASSAGE | PERSONAL TRAINER

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij reageren op doordeweekse dagen tussen 9 en 17 uur. Wenst u eerder al iemand te spreken? Neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Verplicht veld