Sport & Wellness Venlo

In het voorjaar van 2021 gaat Oxyzen open. Pure vitaliteit voor Body & Mind!

Valk Gym
Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnesstoestellen in Valk Gym. De fitnessapparaten bestaan uit een mix van verschillende kracht- en cardiotoestellen. Goed voor een totale workout. Daarnaast zijn er loopbanden, hometrainers en crosstrainers aanwezig. Op aanvraag kunnen groepslessen en workshops worden georganiseerd, zoals boxing, yoga, pilates en powersled. Daarnaast kunt u reserveren voor (sport)massages, personal training en (sport)fysiotherapie.

Wellness Oxyzen
U kunt als gast volledig ontspannen in de wellness. Op de 2e verdieping vindt u onze prachtige wellness Oxyzen met een sauna, stoombad, infrarood cabine, douches, een emmerdouche van larikshout en heerlijke ligbedden om te relaxen. Goed om te weten: in al onze wellnessfaciliteiten is badkleding verplicht.

Beauty & Body
Wilt u nog mooier worden? De luxe beautysalon bevindt zich op de 2e verdieping en is dagelijks geopend. Onze beautyspecialiste werkt met gerenommeerde verzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen en dierproefvrij. De gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages garanderen een ultieme beleving van luxe, schoonheid en well-being voor vrouwen en mannen.

Beautybehandelingen kunnen uitsluitend op aanvraag worden gereserveerd. 

INDOOR POOL | VALK GYM | SAUNA | FYSIO | BEAUTY | MASSAGE | PERSONAL TRAINER

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Verplicht veld