Werken bij

Je nieuwe collega's. Aangenaam!

Kies je voor een functie bij Van der Valk Hotel Venlo, dan kies je voor hard werken in een gezellig team. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. Lees hier waarom anderen kozen voor een baan bij Van der Valk Hotel Venlo.

Lyanne - Assistent Front Office Manager

Hi, ik ben Lyanne. Sinds kort ben ik assistent Front Office Manager bij Van der Valk hotel Venlo. Dit is een uitdaging die ik met veel plezier iedere dag samen met het team aanga. Vanaf de vroege morgen tot diep in de nacht staan wij voor onze gasten met een glimlach klaar om de beste service te kunnen verlenen. Elke dag is anders, dat maakt deze baan zo leuk.

Merry - Housekeeping medewerkster

Hallo, ik ben Merry. Ik werk inmiddels bijna 10 jaar met heel veel plezier als housekeeping medewerkster bij Van der Valk Hotel Venlo. Een hecht team met echt leuke collega’s. Ik ben ’s ochtends binnen 5 minuten met de fiets op mijn werk, heerlijk! Zeker met opgroeiende kinderen zijn de werktijden op onze afdeling perfect te combineren met thuis.

Ellen - Banquet Sales Manager

Hoi, mijn naam is Ellen! Ik ben werkzaam op de salesafdeling van Van der Valk Hotel Venlo. Elke dag ben ik met heel veel plezier bezig met mijn grootste passie: het organiseren van evenementen. Bij de organisatie van een evenement komt erg veel kijken, geen dag is hetzelfde. Of het nu gaat om een vergadering, training, congres of feestavond; elk evenement wordt tot in de puntjes verzorgd. Belangrijk zijn persoonlijke aandacht, een goed product en gastvrije service om een succesvol evenement te realiseren. Mijn doel is de verwachtingen van de gasten overtreffen!