Zalen

Entertainment & activiteiten

Entertainment

Maak uw bijeenkomst nog completer door deze te combineren met een bijpassend entertainment programma. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde artiestenbureaus. Of u nu op zoek bent naar een DJ, een cabaretier of een artiest van wereldformaat. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Wij adviseren u graag welke mogelijkheden er zijn en welk programma past bij uw bijeenkomst. Hierbij staat het thema en de doelgroep van uw bijeenkomst centraal.

Kinderentertainment

Voor onze kleine gasten hebben wij een speciaal kinderprogramma samengesteld zodat zij zich niet hoeven te vervelen aan tafel. Vraag naar het speciale Timo Toekan kindermenu. Als toetje kunnen de "kids" kiezen uit verschillende Timo Toekan ijsbekers, die na afloop meegenomen mogen worden naar huis. Ook zijn er Timo Toekan kleurplaten. Lever jouw kleurplaat in bij de receptie van het hotel en maak kans op een leuke verrassing!

Kinderen spelen buiten in onze speeltuin met schommel, klimrek en glijbaan. Binnen spelen met Lego en de Sony PlayStation.

Outdoor activiteiten

Maak uw bijeenkomst nog completer door deze te combineren met een bijpassend activiteitenprogramma. Wij werken samen met een gerenommeerd evenementen bureau. Dit bureau is gespecialiseerd in het verzorgen van teamactiviteiten, het organiseren van familiedagen en kleine en grote sportevenementen. Het maakt niet uit of op zoek bent naar een moutainbike tocht, een kano vaart, een GPS tocht door de bossen of een sportdag. Bij ons is uw evenement in goede handen.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en welk programma past bij uw bijeenkomst.

Brochure

Bekijk onze  2015 en laat u verrassen door onze diner- en feestmogelijkheden. Kunt u geen keuze maken? Neemt u dan contact op met de afdeling sales van het hotel voor een vrijblijvend advies en offerte op maat.

Bekijk ook: