Zalen

Vergaderen

Van der Valk Hotel Venlo biedt u een professioneel vier sterren congres- en vergaderlocatie met een gouden Green Key keurmerk. Het keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voorzieningen

Wij beschikken over negen multifunctionele vergaderzalen en drie boardrooms met een totale capaciteit tot 300 personen. De multifunctionele zalen zijn in het voorjaar van 2010 volledig gerenoveerd. Alle zalen beschikken over WI-FI internet, airconditioning, verlichtingsplan, een beamer of flatscreen en een projectiescherm. De zalen hebben veel daglicht en zijn middels gordijnen en of rolschermen te verduisteren.

Activiteiten

Vergaderen kan bij ons prima gecombineerd worden met een sportieve activiteit in de natuur of een culturele activiteit. Wij werken samen met een gerenommeerd evenementenbureau. Dit bureau is gespecialiseerd in het verzorgen van teamactiviteiten, het organiseren van familiedagen en kleine en grote sportevenementen.

Vergaderarrangementen

Brochure

Bekijk  onze vergaderbrochure 2015 of hier onze business website. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en scherp geprijsde vergaderarrangementen. Kunt u geen keuze maken? Neemt u dan contact op met de afdeling sales van het hotel voor een vrijblijvend advies en offerte op maat.

Bekijk ook: