De ingrediënten
Lekker eten en drinken met lokale producten en een focus op restverwerking en duurzame productie. Bij het ontbijtbuffet maken wij gebruik van de Dry Misting technologie, deze technologie zorgt ervoor dat producten gekoeld blijven en daarmee wordt voorkomen dat producten na afloop allemaal moeten worden weggegooid. Naast de Dry Misting technologie hebben we sinds kort ook de Orbisk in de spoelkeuken staan, de orbisk zorgt ervoor dat we voedselverspilling verminderen. De orbisk is nu in de opstartfase maar de vooruitzichten zijn postief.
Onderstaande leveranciers helpen ons om deze doelstelling te realiseren. Stuk voor stuk mooie bedrijven waar wij nog lang mee willen samenwerken.
- Dutch Cuisine: lokaal eten voor een betere wereld.
- Zuivel van Nu: verse yoghurt uit Velden op ons ontbijt- en lunchbuffet.
- Van der Venne Velden: verse aardbeien en asperges
- Honing van eigen bijen
- Vlaai van Fleuren uit Velden
- Eigen tapwatersysteem voor plat-en bruisend water
- Duurzame energie-inkoop en eigen opwek via zonnepanelen
- Wijn van Wijndomein Apostelhoeve
- Frituurvet wordt gefilterd en gerecyceld