Green Key & MVO

MVO: Download  ons MVO verslag 2022.

Duurzaam ondernemen is een belangrijke bedrijfsdoelstelling bij Van der Valk Hotel Venlo. De beheersing van de milieubelasting van het hotel speelt daarin een belangrijke rol. Het management en alle medewerkers zijn hiervoor verantwoordelijk. Om invulling te geven aan deze bedrijfsdoelstelling volgen wij de richtlijnen die zijn opgesteld door Green Key, een Europees erkend keurmerk van de Stichting Keurmerk voor Milieu, Veiligheid en Kwaliteit. 

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Met het keurmerk laten wij zien dat dat er een concreet beleid is aangenomen voor het verduurzamen van ons hotel-, restaurant- en vergaderproduct.

Belangrijk onderdeel van het Green Key certificaat is dat u, als onze gast, geen hinder ondervindt aan de duurzame acties die wij ondernemen. En nee, er wordt ook niet van u verwacht dat u tijdens uw vakantie continu rekening houdt met natuur en milieu. In tegendeel: u zult wellicht nog meer van uw vakantie genieten met het idee in uw achterhoofd dat u op een milieuvriendelijke manier bezig bent.

Om Green Key Gold gecertificeerd te blijven, zijn wij continu bezig om ons product verder en nog beter te verduurzamen. Meer informatie over GreenKey vindt u hier.