Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Venlo

Gezellig met het hele gezin overnachten bij Van der Valk Hotel Venlo. Wij bieden kamers aan met een ‘connecting door’. Hiermee kunt u eenvoudig van de ene naar de andere hotelkamer lopen. Deze kamers zijn te reserveren via onze receptie. Daarnaast kunt uw de overnachting ook upgraden met het huren van een gave tipi tent inclusief Kids pakket. De kinderen overnachten dan in een tipi tent op de kamer, een ware beleving!

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk! De kinderen vermaken zich eindeloos in onze speelhoek De Kwetterbak, en bij de heerlijke buffetten is er genoeg keuze voor de jonge bezoekers. Willen jullie een dagje eruit? In de buurt zijn genoeg (binnen)speeltuinen en andere activiteiten te vinden. Op een kwartiertje rijden ligt attractiepark Toverland.