Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

A la carte restaurant

Restaurant V

"Restaurant V" de betekenis van de letter ‘V’ mag u zelf invullen. Wij hebben deze naam gekozen, omdat deze voor ons het beste past bij datgene wat wij u willen bieden.

Op de à la carte kaart vindt u uiteraard onze Valk Klassiekers. Onze chef-kok heeft een voorliefde voor de traditionele, Oriëntaalse en vegetarische keuken.

Let op: Restaurant V is gesloten. Hotelgasten kunnen tussen 17.00 en 21.00 uur roomservice bestellen.

Live Cooking Restaurant

Genieten in Zest

Dagelijks serveren wij hier het ontbijt voor hotelgasten.

Vanaf begin 2022 (exacte datum nog niet bekend) is het iedere zaterdag genieten van een zeer uitgebreid Live Cooking Buffet en kunt u iedere zondag genieten van een Sunday Roast.

Let op: het Live Cooking buffetrestaurant is vooralsnog gesloten.

Vanaf begin 2022 heten wij u welkom in bar Ello. Een hippe en trendy bar waar onze barista de lekkerste koffievarianten maakt en waar wij u graag een advies geven over welke theemelange het beste past op welk moment van de dag.

Let op: Bar Ello is vooralsnog gesloten.

De dag goed beginnen

Uitgebreid ontbijtbuffet

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Sunday Roast

Zest Live Cooking

Sunday Roast

Vanaf begin 2022 (exacte datum nog niet bekend) serveren wij iedere zondag de Sunday Roast. De Sunday Roast bij Van der Valk Hotel Venlo is gebaseerd op de traditionele Britse en Ierse maaltijd die op zondag wordt geserveerd.

In restaurant Zest Live Cooking serveren wij vanaf een luxe buffet een rijk assortiment aan gegrilde vlees-, vis- en groentesoorten, gebakken aardappelen, pasta's, frietjes, soepen en andere warme en koude bijgerechten.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten