Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

A LA CARTE RESTAURANT

Restaurant V

"Restaurant V" de betekenis van de letter ‘V’ mag u zelf invullen. Wij hebben deze naam gekozen, omdat deze voor ons het beste past bij datgene wat wij u willen bieden.

Op de à la carte kaart vindt u uiteraard onze Valk Klassiekers. Onze chef-kok heeft een voorliefde voor de traditionele, Oriëntaalse en vegetarische keuken.

LIVE COOKING

Genieten in Zest

Dagelijks serveren wij hier het ontbijt voor hotelgasten.

Vanaf het najaar 2021 (exacte datum nog niet bekend) is het iedere vrijdag en zaterdag genieten van een zeer uitgebreid Live Cooking Buffet en op zondag kunt u iedere zondag genieten van een Sunday Roast.

Let op: het Live Cooking buffet restaurant is vooralsnog gesloten.

Vanaf het najaar 2021 heten wij u welkom in bar Ello. Een hippe en trendy bar waar onze barista de lekkerste koffievarianten maakt en waar wij u graag een advies geven over welke theemelange het beste past op welk moment van de dag.

Let op: Bar Ello wordt eind oktober geopend.

De dag goed beginnen

Uitgebreid ontbijtbuffet

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Live cooking & Sunday roast

Vier Sinterklaas in Hotel Venlo

Sinterklaas is in aantocht! Op zaterdag 4 december & zondag 5 december kunt u met de hele familie genieten van onze Sinterklaasacties in het restaurant. Met de komst van Sint en zijn pieten belooft het vooral voor de kleintjes één groot feest te worden.

Live cooking & á la carte

Kerstmis & oud en nieuw

Kerst & oud en nieuw vier je bij Van der Valk Hotel Venlo. Dit staat garant voor een onvergetelijke ervaring met de hele familie! Met onze feestelijk kerstbuffet en een smaakvol oud en nieuw buffet maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van. Liever á la carte dineren op oudejaarsavond, ook dit is mogelijk in Restaurant V. 

Sunday Roast

Zest Live cooking

Sunday Roast

Vanaf het najaar 2021 (exacte datum nog niet bekend) serveren wij iedere zondag de Sunday Roast. De Sunday Roast bij Van der Valk Hotel Venlo is gebaseerd op de traditionele Britse en Ierse maaltijd die op zondag wordt geserveerd.

In restaurant Zest Live Cooking serveren wij vanaf een luxe buffet een rijk assortiment aan gegrilde vlees-, vis- en groentesoorten, gebakken aardappelen, pasta's, frietjes, soepen en andere warme en koude bijgerechten.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten