Beste Prijs Garantie | Van der Valk Hotel Venlo

Bent u bekend met de Beste Prijs Garantie?
Van der Valk Hotel Venlo informeert u graag over de Beste Prijs Garantie, deze is van toepassing op alle Van der Valk Hotels. U kunt de deelnemende Van der Valk Hotels met de Beste Prijs Garantie herkennen aan het logo op hun website. Goedkoper zult u een hotelkamerreservering niet vinden!

Direct uw kamer met de beste prijs boeken? Klik hier.

Garantie & Claim
Wij garanderen dat de beste prijs boekbaar is op deze website. Maak uw reservering dus bij Van der Valk Hotels & Restaurants via de website van valk.com.
Mocht u toch een lager tarief vinden voor hetzelfde hotel en kamertype en dezelfde reserveringsdatum, dien dan onmiddelijk een claimformulier in!
» Download het claimformulier als PDF

De claimprocedure

U dient de claim minstens 24 uur voor uw incheck-tijdstip in te dienen zodat het hotel iedere claim naar behoren kan controleren. Als u een lagere prijs heeft gevonden, verklaren wij die lagere prijs geldig. Lees de voorwaarden voordat u het claimformulier invult en verstuurt.
» Download de voorwaarden als PDF

De Beste Prijs Garantie is alleen geldig voor alle particuliere kamerreserveringen bij de deelnemende hotels, deze worden genoemd in onze voorwaarden.