Schoonheidsspecialist in Venlo | WIJ ZIJN OPEN

Van der Valk Hotel Venlo beschikt over een luxe en ruime beautysalon met meerdere behandelkamers voor single en duo behandelingen.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten staan voor u klaar om u te verwennen. Laat u verwennen met een full body massage of een gezichtsbehandeling met de verzorgende producten van Oolaboo.

Reserveren en prijzen
Reserveren is mogelijk via info@valkgym.nl of neem direct contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer +31 (0)77-20 83 800. De hieronder genoemde prijzen zijn alleen geldig i.c.m. een hotelovernachting. Gasten zonder hotelkamerreservering zijn ook van harte welkom en betalen een toeslag van € 5,00 per persoon.

Oolaboo | Linking inner & outer beauty
De huidverbeteringsproducten van Oolaboo bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed.

De producten van Oolaboo zijn allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën.

BEHANDELINGEN

Voetwellness 35 minuten | € 47,50

Tijdens de voet wellness worden jou voeten helemaal in de watten gelegd. Voeten worden vaak vergeten terwijl zij eigenlijk in het middelpunt zouden moeten staan.

Mooi verzorgde en uitgeruste voeten zorgen dat jou dag niet meer stuk kan! Deze behandeling zorgt voor rust en ontspanning terwijl wij tegelijk de voeten heerlijk verzorgen met natuurlijke producten.

Handwellness 35 minuten | € 47,50

Handen zijn een belangrijk onderdeel van de verzorging en spreken voor zich. Tijdens de Hand Wellness worden deze helemaal in de watten gelegd met een uitgebreid verzorgde behandeling.

De handen worden tot in de puntjes verzorgd om jouw dag net dat extra te geven.

Ontspanningsmassage 35 minuten | € 49,50 of 50 minuten | € 67,50

Een ontspanningsmassage van 35 minuten is een weldaad voor uw lijf. Tijdens deze massage wordt de volledige achterzijde van het lichaam onder handen genomen. Door middel van wrijvingen en verschillende drukkingen zal de spanning en stress verdwijnen. Laat u lichaam en geest in 35 minuten tot rust komen.

Ook als duo behandeling te reserveren: 35 | € 99 - 50 | € 135

Sportmassage 35 minuten | € 49,50 of 50 minuten | € 67,50

Een sportmassage van 35 minuten is een stevige, stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. Tijdens deze massage worden in overleg het probleemgebied onder handen genomen. Een sportmassage is niet alleen voor sporters. Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage biedt dan uitkomst.

Deze diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Hierdoor is je lichaam in staat om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. En daar maken je spieren dankbaar gebruik van. Ze herstellen sneller en voelen soepeler aan. Je voelt je fitter. Een sportmassage draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures.

Hot Stone massage 35 minuten | € 57,50 of 50 minuten | € 77,50

Een klassieke ontspanningsmassage met als hoogtepunt heerlijke warme basaltstenen die uw rugspieren helemaal tot rust laten komen. De stenen worden op punten geplaatst die de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Laat u lichaam en geest tot rust komen. Een ideale behandeling na een vermoeide dag.

Ook als duo behandeling te reserveren: 35 | € 115 - 50 | € 155

D-stress behandeling 50 minuten | € 67,50

Een unieke combinatie van een ontspanningsmassage en een weldadige gezichtsbehandeling. Pure ontspanning en verwennerij. Met de Dstress behandeling word uw rug en nek gemasseerd om uw spieren helemaal tot rust te laten komen. Na dat u ontspannen bent word de behandeling uitgebreid met een heerlijk verzorgende gezichtsbehandeling bestaande uit een reiniging, gelaatsmassage en afsluitend een dag verzorging. Een heerlijke weldaad om dubbel zo te ontspannen.

Goodbye redness treatment 50 minuten | € 67,50

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Tijdens deze behandeling krijgt u een dubbel kalmerend masker. Te beginnen met korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker waarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker. De eerder genoemde Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij. Huidcondities: geschikt voor couperose, rosacea, eczeem & weerstandloze huidcondities en mensen met een parfum allergie

Deep cleansing purifying treatment 50 minuten | € 67,50

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen.

De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diepzuiverend kleimasker aangebracht met ontstekings- en talg remmende eigenschappen. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvangt u tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op shiatisu technieken. Huidcondities: geschikt voor vette, onzuivere huidcondities en een huid met acne.

Authentic Treatment 50 minuten | € 67,50

Geschikt voor alle huidcondities. De authentic treatment geeft je een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij je huidconditie.

Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd essential cocktail, ook weer speciaal voor jou geselecteerd, om je huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer straalt met een nieuwe frisheid. Huidcondities: geschikt voor alle huidcondities

Pamper me treatment 50 minuten | € 72,50

De sleutelwoorden voor deze unieke treatment zijn: voeden, beschermen en beleven. Laat u meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De warme olie en Pampering Lomi Lomi massage zijn een weldaad voor uw huid.

De huid wordt overspoeld met voedende, hydraterende ingrediënten en een speciaal masker gemaakt met Matcha thee voor een frisse, gezonde uitstraling. Huidcondities: geschikt voor alle huidcondities, specifiek aan te bevelen voor droge- en vochtarme huidcondities

Truffle indulgence De Luxe treatment 75 minuten | € 87,50

Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat te ervaren is deze behandeling ontwikkeld. Na de oppervlakte en diepte reiniging volgt een 2-fasen gezichtsmassage, Shiatsu drukpuntmassage opvolgend krijgt u een ontspanningsmassage van het gelaat.

Voordat het geweldig geurende Truffle masker wordt opgebracht, zal er eerst extra aandacht besteed worden aan uw ogen d.m.v. een anti-aging oogbehandeling met moisturizing & cooling eye pads. Er wordt afgesloten met een specifieke penceelmassage rond de ogen.

De producten welke worden gebruikt hebben een exclusieve samenstelling hebben van witte truffel, Zwitserse appel en arganstamcellen, deze hebben een anti-verouderende en rimpelvullende werking. Huidcondities: lijntjes, verslapte en rijpere huidcondities.