Trouwen in Venlo

Yes, jullie gaan trouwen! Wij willen jullie alvast hartelijk feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Maar ook voor het vieren van jullie jubileum of als jullie de trouwbelofte opnieuw willen uitspreken is het tijd voor feest.

Vier de mooiste dag van jullie leven in het geheel vernieuwde Van der Valk Hotel Venlo. Een team van specialisten staat voor jullie klaar om jullie dag tot in de puntjes te organiseren. Jullie zijn als bruidspaar in de regie. Wij vertalen al jullie wensen naar feestelijke en smakelijke concepten. Dit alles in een spiksplinternieuwe en veilige omgeving. Ook de huwelijksvoltrekking is bij ons mogelijk. 

Voel je thuis bij Hotel Venlo
Wij nodigen jullie van harte uit voor een eerste kennismaking en rondleiding. Ook staat er een mooi kennismakingscadeau voor jullie klaar. Tijdens de afspraak krijg je een uitgebreide rondleiding door het nieuwe hotel en bespreken we jullie wensen. Wensen jullie na afloop een offerte te ontvangen, dan gaan we die samen met jullie opstellen en bespreken.

Weddingplanner & Stylist
Onbezorgd genieten en professionele en persoonlijke begeleiding? Kies dan voor onze weddingplanner & stylist Arieke Bloemen. Arieke kan jullie van begin tot eind volledig begeleiden bij de verzorging van jullie huwelijk. Meer informatie? Check hier de website van Arieke. 

Niets vergeten? Bestel dan snel onze gratis Trouwbox! In de Trouwbox ontvangen jullie onze trouwbrochure, allerlei handige tips en een checklist, een superdik trouwmagazine met de nieuwste trouwtrends en informatie van lokale leveranciers van bloemdecoraties, trouwkleding en feestelijke decoraties. Met behulp van onze Trouwbox kun jullie dus niets meer vergeten en wordt jullie dag nog mooier!

Klik op onderstaande button om onze trouwbrochure te downloaden.

Trouwbrochure downloaden

Gratis Trouwbox

Willen jullie onze Trouwbox ontvangen en zijn jullie geïnteresseerd in een eerste kennismaking en rondleiding door ons nieuwe hotel? Vul dan snel onderstaand formulier in en jullie ontvangen onze GRATIS Trouwbox per post thuis. Daarnaast zal één van onze trouwspecialisten contact met jullie opnemen voor een eerste kennismaking. Alvast bedankt voor jullie aanvraag en we zien uit naar onze kennismaking!

Aanvragen GRATIS Trouwbox & inplannen kennismakingsafspraak

Verplicht veld