Vergaderen - Trouwen - Feesten - Congressen

Vanaf mei 2021 gaat het nieuwe hotel open en heten wij iedereen van harte welkom. Een hotel met duurzame bouwstenen, heel veel faciliteiten en diensten die aansluiten bij de behoeften van nu. Ook voor het organiseren van een hybride evenement of virtuele bijeenkomst bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze trouwpagina leest u alles over de trouwmogelijkheden in ons hotel. Ook kunt u hier onze gratis Trouwbox aanvragen met heel veel inspiratie en praktische tips voor de organisatie van de mooiste dag van uw leven.  

In de komende tijd wordt deze pagina verder uitgewerkt. Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en volg alle ontwikkelingen via onze socialmediakanalen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Met trots presenteren wij u onze nieuwe brochure. U kunt deze hieronder downloaden. Vanaf nu is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen of een reservering te plaatsen. Wij zien uit naar uw aanvraag. 

Reserveren is mogelijk via banqueting@venlo.valk.com of laat ons contact met u opnemen door onderstaande formulier in te vullen. Tot ziens in Hotel Venlo!

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij reageren op doordeweekse dagen tussen 9 en 17 uur. Wenst u eerder al iemand te spreken? Neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Verplicht veld