Vergaderen - Trouwen - Feesten - Congressen

Van harte welkom in onze spiksplinternieuwe zalen! Op de 1e verdieping van onze nieuwe hoteltoren liggen 4 multifunctionele zalen, 1 auditorium, 4 boardrooms en 1 creative room. Op de 12e verdieping bevindt zich Level 77, hét pronkstuk van ons hotel. Ook voor het organiseren van een hybride evenement of virtuele bijeenkomst bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze trouwpagina leest u alles over de trouwmogelijkheden in ons hotel. Ook kunt u hier onze gratis Trouwbox aanvragen met heel veel inspiratie en praktische tips voor de organisatie van de mooiste dag van uw leven.  

In de komende tijd wordt deze pagina verder uitgewerkt. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en volg alle ontwikkelingen via onze socialmediakanalen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Reserveren is mogelijk via banqueting@venlo.valk.com of laat ons contact met u opnemen door onderstaande formulier in te vullen. Graag tot ziens in Hotel Venlo!

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij reageren op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Wenst u eerder al iemand te spreken? Neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Verplicht veld