Herzl Hütte Venlo

Herzlich Willkommen in de meest hartverwarmende place to be voor uw kerstbijeenkomst 2024. Onze “Level 77is van woensdag 11 tot en met zondag 22 december 2024 omgetoverd tot Kerstborrel Café & Restaurant "Herzl Hütte Venlo". 

De Herzl Hütte Venlo is ingericht met 5.5 meter hoge zuilen met guirlandes, kerstverlichting, vlaggen en ledverlichting. Het interieur bestaat uit traditionele Oostenrijkse bierbanken en statafels. Vanuit verschillende Kerstkraampjes worden de lekkerste Oostenrijkse gerechten gepresenteerd. Achter de bar en in de bediening lopen medewerkers in lederhosen. Komen uw gasten ook verkleed in lederhosen, dirndl of skikleding? Gezellig én sfeer verhogend. 

Op 50 meter hoogte ontvangen wij uw gasten met een Herzlich Lekkere Cocktail”  en op de achtergrond speelt traditionele Oostenrijkse Alpenmuziek of uw favoriete Après-ski hits. Uit de tap stroomt Weihenstephaner Hefeweissbier, maar natuurlijk ook non-alocoholische lekkerheid. 

U bent zelf de DJ! Op de DJ tafel staat een professionele geluidsinstallatie en een iPad met een Spotify-account. Wij zorgen voor kant-en-klare playlists. Maar heeft u zelf een playlist? Neem deze dan vooral mee en luister naar uw favoriete hits. Ook is er een karaoke set aanwezig. U heeft toegang tot een onbeperkt aantal liedjes. Zing met collega’s de sterren van de hemel en maak er een mooi karaoke feest van.

De Herzl Hütte Venlo is de locatie om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar en om ze te trakteren op een gezellige middag of avond. Indien gewenst kunt u in de Herzl Hütte Venlo ook uw kerstpakketten uitdelen. Er is plaats voor 50 tot maximaal 200 gasten. Bent u met minder personen? Geen probleem, er is ook van alles mogelijk voor groepen tussen de 8 en 49 personen.

Party-time! De gasten dansen er op los en tussendoor worden lekkere biertjes, frisdranken, wijn, koffie en thee geserveerd. Dit kan worden uitgebreid met ieder gewenst drankje of shotje. Bier wordt geschonken in bierpullen.

Welkom in het gezelligste en lekkerste Apres-ski café & restaurant van Venlo, Herzl Hütte Venlo.

Voor dit alles hebben wij twee kant-en-klare arrangementen samengesteld. De inhoud van het arrangement kunt u naar eigen wens aanpassen.

Herzl Hutte Venlo - Luncharrangement - prijs op aanvraag
Inclusief
: een verblijf op basis van 3 uur, geluidsinstallatie met iPad voor eigen playlist, karaoke set, drankjes Weihenstephaner Hefeweissbier, tapbier, huiswijnen, frisdranken, een Christmas welkomstcocktail, een lunchbuffet met Oostenrijkse lekkernijen zoals: Fritatensuppe met geneden flensjes, kaiser broodjes met schinken, kartoffel-salat, Sauerbraten, gebakken aardappeltjes, Apfelstrudel en Bayersche Creme met aardbeiensaus. De Herzl Hütte is in 100% winter gedecoreerd, verlicht met led-spots en de zaalhuur is inclusief. Alle extra’s vooraf op aanvraag verkrijgbaar tegen meerprijs.

Herzl Hutte Venlo - Dinerarrangement - prijs op aanvraag
Inclusief
: een verblijf op basis van 3 uur, geluidsinstallatie met iPad voor eigen playlist, karaoke set, drankjes Weihenstephaner Hefeweissbier, tapbier, huiswijnen, frisdranken, een Christmas welkomstcocktail, een dinerbuffet met Oostenrijkse lekkernijen zoals: Goulashsoep, Pretzels, Schinken und Wurst plank, Garnalen in weckpotjes, Wienerschnitzel, Bratwurst mit Sauerkraut, Schwatzwalder Kirsch Torte, Tiramisu, Ijs lolliepops en Kaiserschmarn. De Herzl Hütte is in 100% winter gedecoreerd, verlicht met led-spots en de zaalhuur is inclusief. Alle extra’s vooraf op aanvraag verkrijgbaar tegen meerprijs.

Shotjes bar - prijs op aanvraag
In onze shotjesbar staan ijskoude flesjes Flügel en/of Jägermeister klaar. Met onze shotjesbar is het altijd een feest. Het aantal flesjes en het assortiment wordt op basis van uw behoefte klaargezet.

Bent u nieuwsgierig of er nog beschikbaarheid is in de Herzl Hütte Venlo? Stuur ons dan snel uw aanvraag en wij nemen contact met u op. Uw gasten verblijven exclusief in de Herzl Hütte Venlo en niet met andere/ vreemde gasten. Het is uw FEEST.

Is de Herzl Hütte Venlo te groot voor uw gezelschap? Dan is onze Bar Ello de locatie om uw kerstbijeenkomst te organiseren. 

Bar Ello - Christmas Lunch - prijs op aanvraag
Inclusief
: een verblijf op basis van 3 uur, Christmas achtergrondmuziek, drankjes zoals tapbier, huiswijnen, frisdranken, een Christmas welkomstcocktail, Oostenrijkse lunchgerechten, kerstdecoratie en zaalhuur. Alle extra’s vooraf op aanvraag verkrijgbaar tegen meerprijs.

Kerstpakket erbij?
Wilt u uw collega's tijdens het verblijf in Herzl Hüte Venlo of in onze Bar Ello verrassen met een lekker en goed gevuld Kerstpakket? Geef het aan in onderstaande formulier. Wij hebben een nauwe samenwerking met de grootste Kerstpakketten leverancier van Nederland. Naast heel veel basis-pakketten, kunt u ook een Kerstpakket op maat laten samenstellen. Doe uw aanvraag via ons en wij brengen u in contact met onze hofleverancier. Door deze samenwerking, profiteert u van aantrekkelijke extra's.

Meer info & Offerte aanvraag

Verplicht veld