Zest Live Cooking

 Corona-informatie: wij hanteren aangescherpte maatregelen. Meer informatie.

Zest Live Cooking is op dit moment alleen voor hotelgasten geopend. Dagelijks serveren wij hier het ontbijt voor hotelgasten.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, serveren wij vanaf begin 2022 (exacte datum nog niet bekend) iedere zaterdag een zeer uitgebreid Live Cooking Buffet en op zondag kunt u iedere zondag genieten van een Sunday Roast.

Voor kinderen is een speciale indoor speeltuin ingericht. Via een glijbaan vanuit Zest Live Cooking, glijden de kids naar de kelder en vermaken zij zich in de ‘Kwetterbak’. 

Proeven, ruiken en zien. Dat is wat u kunt verwachten in ons ruim opgezette buffetrestaurant. Van jong tot oud en van klein tot groot. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van verse producten uit de regio.

Een ware beleving! Onze koks staan dagelijks voor u klaar om vanuit een open keuken uw gerechten te bereiden. U staat letterlijk bij onze kok aan het fornuis. Zij hebben de beschikking over de nieuwste en modernste kooktechnieken, een pizza-oven en verschillende Kamado-barbecues voor de lekkerste gerechten van de grill.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan. Uitzonderingen hierop zijn een blindengeleidehond of andere soorten van hulphonden.

LIVE COOKING | FAMILY & KIDS | VERJAARDAGEN | REUNIE | FEESTJE | GROEPEN

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij reageren op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Wenst u eerder al iemand te spreken? Neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Verplicht veld