Zest Live Cooking

Zest Live Cooking is dagelijks geopend voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Op aanvraag serveren wij vanaf 35 personen de heerlijkste buffetten.

Reserveren voor ons zeer uitgebreide Sunday Brunch Live Cooking Buffet op zondagmiddag is mogelijk.

Neem vooral ook uw kinderen mee naar ons restaurant. Voor de kleintjes is een speciale indoor speeltuin ingericht. Via een glijbaan vanuit Zest Live Cooking, glijden de kids naar de kelder en vermaken zij zich in de ‘Kwetterbak’. 

Proeven, ruiken en zien. Dat is wat u kunt verwachten in ons ruim opgezette buffetrestaurant. Van jong tot oud en van klein tot groot. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van verse producten uit de regio.

NIEUW in 2023 - binnenkort is het mogeljik om op zaterdagavond ons Live Cooking dinerbuffet te reserveren. Blijf op de hoogte via deze website, onze Facebookpagina of via ons Instagram-kanaal. 

Het is een ware beleving! Onze koks staan klaar om vanuit onze open keuken de lekkerste gerechten te bereiden. U staat letterlijk bij onze kok aan het fornuis. Zij hebben de beschikking over de nieuwste en modernste kooktechnieken, een pizza-oven en verschillende Kamado-barbecues voor de lekkerste gerechten van de grill.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan. Uitzonderingen hierop zijn een blindengeleidehond of andere soorten van hulphonden.

LIVE COOKING | FAMILY & KIDS | VERJAARDAGEN | REUNIE | FEESTJE | GROEPEN

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij reageren op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Wenst u eerder al iemand te spreken? Neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Verplicht veld