Fietsverhuur

Ontdek de prachtige omgeving van Venlo en de nationale parken. Noord-Limburg is een vlak gebied en dat heeft voordelen voor fietsers en wandelaars! De natuur is veelzijdig: van groene bossen, dieppaarse heidevelden, tot het uitgestrekte landschap van de Peel of de Maas. Noord-Limburg heeft twee nationale parken: De Maasduinen en De Groote Peel. Vergeet onderweg niet van de fiets af te stappen om te genieten van de verschillende streekproducten, zoals zuivel, fruit, champignons, blauwe bessen en natuurlijk de asperges. Bezoek ook de fruit en zuivel leveranciers Van der Valk Hotel Venlo. Fruitboerderij Baarlo: fruitboerderij.com en Zuivel van nu: zuivelvannu.nl

Wij hebben uitstekende huurfietsen voor u klaarstaan en natuurlijk voorzien wij u graag van een mooie fietsroute. Naast gewone fietsen kunt u ook E-bikes (elektrische fietsen) huren bij de receptie.

U huurt al een fiets vanaf € 15,00 per dag en een E-bike vanaf € 25,00 per dag. 

Wij beschikken over een overdekte en afgesloten fietsenstalling. Er zijn er nog geen mogelijkheden tot het opladen van uw eigen elektrische fietsen.