Faciliteiten

Kinderen

Voor onze kleine gasten is er van alles te beleven. Uw kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen.

Kindermenu

Voor onze kleine gasten hebben wij een speciaal kinderprogramma samengesteld zodat zij zich niet aan tafel hoeven te vervelen. Vraag naar het speciale Timo Toekan kindermenu. Als toetje kunnen de "kids" kiezen uit verschillende Timo Toekan ijsbekers, die na afloop meegenomen mogen worden naar huis. Ook zijn er Timo Toekan kleurplaten. Lever jouw kleurplaat in bij de receptie van het hotel en maak kans op een leuke verrassing!

Daarnaast introduceren wij een nieuw initiatief. Speciaal voor onze jonge gasten vanaf 5 t/m 12 jaar halveren wij alle gerechten op onze menukaart. Kinderen kunnen alle gerechten op de kaart uitkiezen, onze chef halveert de portie en u betaalt slechts de helft. Van der Valk Hotel Venlo stimuleert hiermee een gezondere eetstijl, welke veelal gecreëerd wordt door gevarieerd eten.

Speeltuin

Kinderen spelen buiten in onze speeltuin met schommel, klimrek en glijbaan.

Speelkamer

Binnen is een speelkamer ingericht met speelgoed en de Sony PlayStation. Op gezette tijden kunnen de kinderen tot "jumpen" op het Timo Toekan springkussen.

Springkussen

Op diverse feestdagen en op gezette tijden kunnen kinderen springen op het Timo Toekan springkussen. De exacte data vindt u terug op de website. Bij mooi weer kunnen kinderen buiten springen op het Timo Toekan springkussen. Het Timo Toekan springkussen wordt ook verhuurd. Voor de mogelijkheden en de kosten neemt u contact op met de afdeling sales van het hotel.

Bekijk ook: