Met Allego uw elektrische auto opladen

Al enkele jaren is Van der Valk Hotel Venlo trots op het feit dat u uw auto bij ons kunt opladen. Voor ons hotel weer een belangrijke stap in het verantwoord ondernemen. Wij doen er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in samenwerking met Allego te kiezen voor verschillende laadpunten voor elektrische auto's.

Uw elektrische auto binnen 15 tot 30 minuten geladen
Op het laadplein op ons parkeerterrein treft u verschillende laders aan waarmee u uw auto kunt laden op verschillende snelheden. Afhankelijk van de tijd die u verwacht bij ons door te brengen, kunt u een keuze maken uit de verschillende laders.

High Power Charger van maximaal 350kW (DC)
Met de High Power lader van Allego is het mogelijk uw auto al binnen 15 tot 30 minuten volledig vol te laden. Deze lader heeft een maximum laadsnelheid van 350kw. De daadwerkelijke laadsnelheid wordt echter altijd bepaalt door het voertuig zelf. De lader is voorzien van een CCS stekker en niet geschikt voor Plug-in hybride auto’s.

Fast Chargers van maximaal 50kW (DC)
Met de Fast Charger van Allego is het mogelijk om binnen 30 tot 60 minuten 125 tot 250 km range toe te voegen. Deze laders hebben een maximum laadsnelheid van 50kW. Ook hierbij geldt dat de maximale laadsnelheid wordt bepaald door het voertuig zelf. De lader is voorzien van zowel de CHAdeMO, de CCS en Type 2 AC stekker. De lader is niet bedoeld voor plug-in auto’s.

Regular Chargers van maximaal 22kW (AC)
Heeft u iets meer tijd en hoeft uw auto niet binnen een half uur weer volledig bijgeladen te zijn? Of is uw auto niet geschikt voor snelladen? Dan staan er 12 laadpunten tot uw beschikking op het Charging Plaza van Allego die uw elektrische auto tot een maximale snelheid van 22kW kunnen bijladen. Op deze laadpunten kunt u laden met de Type 2 stekker.

Betalen gaat eenvoudig met uw Charge Card, Bankpas of Smoov app
Voor alle laadmogelijkheden geldt dat u gemakkelijk kunt betalen met vrijwel alle beschikbare laadpassen. Voor de Fast Chargers geldt dat u ook contactloos kunt betalen met uw bankpas of creditcard.

Mochten er storingen en/of problemen zijn met laden, dan kunt u direct contact opnemen met de servicedesk van Allego waar ze u vrijwel direct kunnen helpen. Het telefoonnummer vindt u op de laadpaal.