Upgrade uw verblijf!

U kunt uw verblijf nóg specialer maken door een van onze upgrade pakketten bij te boeken. Of u nu uw geliefde wil verrassen met een romantisch extraatje, iets te vieren hebt of een leuke verrassing op de kamer wilt: onze collega's van de receptie zorgen dat het voor u geregeld wordt.

Meer informatie of een pakket boeken? Neem contact op met onze receptie via venlo@valk.com of tel. +31(0)773544141.

Fles Cava | € 27,50

Een feestelijke start van uw verblijf! Wij zorgen ervoor dat er bij aankomst een gekoelde fles Cava met 2 glazen klaarstaat op uw kamer.

Celebration pakket | € 35,00

Heeft u iets te vieren? Met ons Celebration pakket maakt u uw aankomst op uw kamer extra feestelijk! We versieren de kamer met ballonnen, een kaartje, een fles Cava en Celebrations.

Romantisch pakket | € 35,00

Verras uw geliefde met een extra romantisch verblijf door te kiezen voor ons Romantisch pakket! De rozenblaadjes, een doosje met chocolade en een fles Cava zorgen voor de perfecte setting voor een romantisch samenzijn.

Love Box | € 69,00

Een heerlijk avondje met je partner? Dan kan onze nieuwe 'Love Box' niet ontbreken. In dit pakket vind je alle tools om jouw partner ultiem te verwennen met onder andere een satin bondage rope, 2 rechargeable vibrators waaronder één daarvan een couples ring, feather tickler, een crotchless panty, condooms, een glijmiddel op waterbasis en nog een zacht satijnen zakje om alles netjes op te bergen. Plezier gegarandeerd voor jou en je partner.

Warm welkom pakket | € 15,00

Wilt u uw partner verrassen met een warm welkom in Van der Valk Hotel Venlo? Kiest u dan voor ons Warm welkom pakket! We verzorgen een doosje met chocolade op de kamer, een persoonlijk kaartje en mooie helium ballonnen.

Timo Toekan knuffel | € 12,95

Een blijvende herinnering voor onze jongste gasten! Hun held Timo Toekan kan nu ook thuis geknuffeld worden.

Kids pakket | € 24,95

Ik ga op reis en neem mee… een Timo Toekan rugzak, toiletspulletjes en de enige echte Timo Toekan knuffel! Voor onze jongste gasten is dit gave Kids pakket te bestellen.

Huur een tipi tent inclusief Kids pakket | € 37,50 per nacht.

Kinderen overnachten in een tipi tent* op de kamer. Een ware beleving! In de tent staat het Kids pakket klaar met rugzak, toiletspulletjes en Timo Toekan knuffel. De matras is 90x140 cm.

De tipi tent kan bijgeboekt worden tot 12:00 uur op de dag van aankomst. De tipitent is enkel telefonisch of via de e-mail te reserveren. Neem hiervoor contact op met onze front office via venlo@valk.com of tel. +31(0)773544141.  


*De tipi tent, het matras, dekbed en kussen worden gehuurd en blijven te allen tijde eigendom van Van der Valk Hotel Venlo en kan alleen in combinatie worden geboekt met de kamertypes DeLuxe, Jr. Suite en Penthouses. Het kids pakket wordt uw eigendom en mag uiteraard worden meegenomen.

Fietsverhuur - € 15,00 | E-Bikeverhuur - € 25,00

Ontdek de prachtige omgeving van Venlo en de nationale parken. Noord-Limburg is een vlak gebied en dat heeft voordelen voor fietsers! De natuur is veelzijdig: van groene bossen, dieppaarse heidevelden, tot het uitgestrekte landschap van de Peel of de Maas. We hebben uitstekende huurfietsen voor u klaarstaan en natuurlijk voorzien we u graag van een mooie fietsroute. Naast gewone fietsen kunt u ook E-bikes (elektrische fietsen) huren bij de receptie. De genoemde prijzen zijn per dag.

E-chopper

Huur een E-chopper en ontdek de prachtige omgeving van Venlo. Met onze routes ervaart u hoe leuk "cruisen" is op de stoere, geruisloze E-chopper. Wilt u een E-chopper reserveren, klik dan op onderstaande button. 

E-Chopper huren