Trots op onze sponsor-partners

Voor ons is sponsoring van groot belang om verschillende redenen. Ten eerste zorgt sponsoring voor het voortdurende succes en de groei van het hotel en ondersteunen wij het sociale belang en regionale initiatieven en goede doelen.

Een ander voordeel is het uitgebreide netwerk dat het met zich meebrengt. Sponsoring helpt ons bij het aantrekken van nieuwe gasten, het genereren van zakelijke kansen en het vergroten van de zichtbaarheid van het hotel.

Bovendien draagt sponsoring bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door samen te werken met organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, lokale gemeenschappen of sociale verantwoordelijkheid, kan het hotel zijn reputatie versterken en positieve impact creëren.

Tot slot vormt onze sponsoring een belangrijke bijdrage aan onze marketinginspanningen. Door samen te werken aan gezamenlijke marketingcampagnes, evenementen of promoties kunnen beide partijen profiteren van een grotere zichtbaarheid en exposure.

Kortom, wij zijn trots op de bedrijven en organisaties die wij kunnen en mogen sponsoren. Door de strategische samenwerking, versterken wij onze positie in de markt, ontstaan nieuwe zakelijke kansen en verstrekt het onze reputatie.

Deze pagina wordt van tijd tot tijd geactualiseerd met namen van bedrijven en initiatieven die wij sponsoren.

VVV Venlo

Zonder verleden geen heden. Het verleden van VVV-Venlo begon op 7 februari 1903 toen een groepje wijze mannen een voetbalclub oprichtten in Venlo: de Venlose Voetbal Vereniging. In 1966 werd de club opgesplitst in een amateur- en een profafdeling: VVV’03 en FC VVV. In 2003 werd de officiële naam VVV-Venlo.

Inmiddels zijn we meer dan een eeuw na de oprichting en zien we nog steeds hoeveel impact de beslissing van die wijze mannen van toen had en nog steeds heeft.

In de loop van de jaren heeft een groot aantal bekende mensen de kleuren van VVV verdedigd, op het veld, maar ook daarnaast. 

Op www.vvv-venlo.nl vindt u alle informatie over de club, de voetballers, de geschiedenis, alle successen en uiteraard recent nieuws.

Venloop

In 2003 zijn op initiatief van Erik Schnock, een van de bestuursleden van de Venloop, 62 mensen uit Venlo gaan trainen voor de marathon van New York in 2004. Het waren voornamelijk beginnende lopers die voor een tweetal goede doelen € 42.195 bij elkaar wilden rennen. Voor elke meter één euro dus. Een jaar lang hard trainen, plezier maken met elkaar en afzien om naar een marathon, dé marathon, toe te trainen schept een band. De beleving in New York was dus ook onuitwisbaar. Op de terugweg naar Nederland ontstond het idee dat we zo’n fantastisch evenement met zoveel sfeer, sportiviteit, voor zoveel mensen ook in Venlo moesten hebben. New York in het klein dus.

Vlak daarna is Stichting Venloop opgericht en werd er gestart met de voorbereidingen voor een hardloopevenement. Het doel van Stichting Venloop was oorspronkelijk om de loopsport te promoten bij een breed publiek. Dit door een goed georganiseerd, sfeervol loopevenement.

Een aantal jaren later is hier ook een wandeltocht aan toegevoegd en inmiddels is Stichting Venloop een ‘paraplu’ van allerhande activiteiten, waarbij een gezonde leefstijl centraal staat door sport, bewegen en gezonde voeding. Het hele jaar door worden er allerlei evenementen georganiseerd, in de vorm van hardloopwedstrijden, wandeltochten, maar ook bewustwordingsdagen zoals de VenloopKids-middag en de Seniorendag. Aan iedere doelgroep is gedacht, want de Venloop beleef je tenslotte samen!

Zo weet de stichting het hele jaar door mensen op een leuke manier te motiveren tot een actieve en gezonde levensstijl.

Voor meer informatie over de Venloop, klik dan hier.

Hockeyclub Delta

Hockeyclub Delta Venlo heeft een geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1928 en is ontstaan na een fusie tussen drie hockeyverenigingen in de gemeente Venlo. Met ruim 1800 leden zijn we niet alleen de grootste hockeyvereniging van Limburg, maar vooral ook een gezellig thuis voor onze leden en toeschouwers. Wekelijks strijden ca. 70 jeugd- en 30 seniorenteams in competitieverband om de hoogste eer.

Het is een vereniging waar vandaag de dag prestatie en gezelligheid hand-in-hand gaan en waarbij sportiviteit en eer vanaf dag één het beeld bepalen. De vereniging telt acht landstitels. Een resultaat waar we nog steeds erg trots op zijn. 

Hockeyclub Delta Venlo heeft een bloeiende en bijzonder actieve jeugdafdeling die maar blijft groeien. Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De hockeycomplex op Sportpark Vrijenbroek (en tijdelijk ook Sportpark Maassenhof) wordt de komende jaren met 6 hockeyvelden en een gloednieuw clubhuis uitgebouwd tot het hockeybolwerk van Noord-Limburg. Een schitterend complex waar het goed toeven is voor een tophockeyer, de recreant en de sportliefhebber. Bovendien is het complex door de centrale ligging tussen Tegelen, Venlo en Blerick en door de goede ontsluitingswegen uitstekend bereikbaar.

Voor meer informatie over Hockeyclub Delta, klink dan hier.

Stichting Robur

Met Van der Valk hotel Venlo zijn we aangesloten bij Stichting Robur - Bedrijven voor het Limburgs Landschap. Hierbij zijn Limburgse bedrijven aangesloten die balans tussen economie en ecologie belangrijk vinden en veel waarde hechten aan natuurbescherming.

De naam Robur is afgeleid van de Latijnse naam voor zomereik. Die staat voor duurzaam en krachtig.

Bekijk hier meer informatie over Stichting Robur.

Performance Centre Venlo

De taken van Performance Centre Venlo zijn veelomvattend en hebben allemaal hetzelfde doel: de topsporter en het talent verder ontwikkelen om maximaal te kunnen presteren. Dat doen wij door het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van deze sporters in een optimale omgeving dicht bij huis.

Performance Centre Venlo is een samenwerkingsverband tussen een groeiend aantal sportverenigingen met talentambities en Topsporttalentschool College den Hulster van OGVO. Samen delen wij één doel: sporttalent beter faciliteren op weg naar hun top.

Performance Centre Venlo heeft daarnaast een uitstekend faciliteitennetwerk en werkt samen met deskundige partners. Met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van trainingsfaciliteiten en ondersteuning zorgen wij samen voor een optimale sportomgeving voor de sporters. Daarnaast is er ook een zeer belangrijke rol voor de leefomgeving van de talentvolle sporters. Denk hierbij aan de ouder(s)/verzorger(s), de school en de trainers/coaches van de sportverenigingen.

Voor meer informatie over Performance Centre Venlo, klik dan hier.

VieAmi

VieAmi is een algemeen nut beogende instelling, een zogeheten ANBI. Jaarlijks financiert VieAmi een aantal projecten binnen het ziekenhuis voor hun patiënten. VieAmi streeft er bovendien naar om steeds nieuwe donateurs aan te binden. Hiervoor maakt VieAmi ook gebruik van de netwerken van hun ruim vijftig ambassadeurs. Voor sommige projecten gaat VieAmi gericht op zoek naar extra financiële middelen.

Wilt u meer informatie over VieAmi, klik dan hier.

Handbal Venlo Fortes

Cabooter HandbaL Venlo is een handbalvereniging die zijn oorsprong kent in 1965. Toentertijd is HV Loreal opgericht welke in de hoogtijdagen uitgroeide tot een van de grootste handbalverenigingen van Nederland. Sinds 2012 gaat de vereniging door het leven onder de naam HandbaL Venlo, waarin de hoofdletter ‘L’ verwijst naar de voormalige naam Loreal.  Dit werd in seizoen 2016-2017 aangevuld met de naam van onze hoofdsponsor; Cabooter Group. Sindsdien dus officieel Cabooter HandbaL Venlo. 

Wij zijn een bruisende handbalvereniging met ca 350 leden (waarvan ca 200 spelend) en we zijn volop in beweging!! 

Voor meer informatie over de handbal vereniging Handbal Venlo Fortes, klik dan hier.

SV Velden

Omnivereniging SV Velden is opgericht in 2003, eerst als fusieclub van voetbalclub IVO en korfbalclub Swift.
Per oktober 2010 zijn aan die vereniging toegevoegd: volleybalclub VC Velden, tafeltennisvereniging VETA en badmintonvereniging Shuttle. Sinds de ALV van oktober 2012 is ook de golfclub als afdeling toegetreden.

SV Velden is hiermee dé (sport)ontmoetingsplaats van Velden. Er wordt een gevarieerd sportaanbod gecreëerd voor prestatieve, recreatieve en passieve sportbeoefening- en beleving. De vereniging is toegankelijk voor jong en oud en heeft van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat iets te bieden voor verschillende doelgroepen. Naast sport is er aandacht voor maatschappelijke vraagstukken en wordt er ingezet op structurele samenwerking tussen de gevestigde (sport)verenigingen en organisaties onderling en met verschillende partners.

Voor meer infornatie klik hier.

TPCV

Tennis én Padel Club Venlo is een vereniging met een rijke historie, maar vooral een springlevende vereniging. Met circa 1100 leden en een park met 11 gravelbanen, 4 padelbanen, een minismashcourtbaan en een oefenmuur, zijn we een van de grotere clubs van Venlo en het district Limburg van de KNLTB.

TPC Venlo is vooral ook een club die haar leden veel te bieden heeft op gebied van sportiviteit en gezelligheid. Daarbij hebben wij enerzijds aandacht voor de prestatiesport maar anderzijds zijn de recreatieve spelers voor ons even belangrijk. Jaarlijks nemen er meer dan 250 leden aan de competities deel, zijn er toernooien en worden er naast het hele jaar interne tennis- en padelactiviteiten ook andere evenementen georganiseerd.

Voor meer informatie over Tennis en Padel club Venlo, klik dan hier

Stal Hendrix

De basis voor het bloeiende familiebedrijf van familie Hendrix werd gelegd door grootvader Hendrix. Zijn beide zonen, Paul en Emile, kregen zijn passie voor paarden en ondernemen mee. Inmiddels staat ook de derde generatie volop aan het roer op de bedrijven van Stal Hendrix in Baarlo en Kessel. Zowel Emile’s zoon Timothy als Paul zijn zoon Michel zijn succesvol op het hoogste niveau van de sport en hebben er een neus voor om de juiste klant met het juiste paard te verenigen. Stal Hendrix richt zich op:

Handel – Stal Hendrix verkoopt springpaarden aan klanten over de hele wereld. Hierbij zijn Noord-Amerika en Europa de grootste afzetmarkten.

Training – Met name Emile, Timothy en Michel trainen ruiters van over de hele wereld. Ruiters uit landen als Amerika, Canada, Finland en Zweden komen naar Limburg om het vakmanschap beter in de vingers te krijgen.

Hengstenhouderij – Sinds eind 2012 beschikt de locatie van Stal Hendrix in Kessel over een hengstenstal. Daardoor kunnen de hengsten in eigen beheer worden opgeleid voor de grote sport, en zijn ze het hele seizoen beschikbaar voor de fokkers.

Fokkerij – Paul Hendrix is een fokker in hart en nieren. Jaarlijks worden er bij Stal Hendrix zo’n 25 veulens gefokt en daarnaast worden er veulens -voornamelijk van de eigen hengsten- aangeschaft met oog op de opfok.

Evenementen – Jaarlijks organiseert Stal Hendrix vijf evenementen, die allen als doel hebben om een impuls te geven aan de provincie Limburg als paardenprovincie. Van het bieden van een verkoopplatform tot het organiseren van een nationaal concours met internationale allure.

 Voor meer informatie over stal Hendrix kijk hier.