Trots op onze sponsor-partners

Voor ons is sponsoring van groot belang om verschillende redenen. Ten eerste zorgt sponsoring voor het voortdurende succes en de groei van het hotel en ondersteunen wij het sociale belang en regionale initiatieven en goede doelen.

Een ander voordeel is het uitgebreide netwerk dat het met zich meebrengt. Sponsoring helpt ons bij het aantrekken van nieuwe gasten, het genereren van zakelijke kansen en het vergroten van de zichtbaarheid van het hotel.

Bovendien draagt sponsoring bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door samen te werken met organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, lokale gemeenschappen of sociale verantwoordelijkheid, kan het hotel zijn reputatie versterken en positieve impact creëren.

Tot slot vormt onze sponsoring een belangrijke bijdrage aan onze marketinginspanningen. Door samen te werken aan gezamenlijke marketingcampagnes, evenementen of promoties kunnen beide partijen profiteren van een grotere zichtbaarheid en exposure.

Kortom, wij zijn trots op de bedrijven en organisaties die wij kunnen en mogen sponsoren. Door de strategische samenwerking, versterken wij onze positie in de markt, ontstaan nieuwe zakelijke kansen en verstrekt het onze reputatie.

Deze pagina wordt van tijd tot tijd geactualiseerd met namen van bedrijven en initiatieven die wij sponsoren.

Verkiezing Topvrouw Limburg 2023

Verkiezing Topvrouw Limburg 2023

We ‘linken’, ‘connecten’ en ‘liken’ tegenwoordig veel online, maar de echte connectie ontstaat vooral ‘live’.

Daarom ontvangen wij Topvrouwen Limburg graag op 2 november 2023 voor de Verkiezing Topvrouw Limburg 2023.

De stichting Topvrouwen Limburg heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap, vrouwelijk management, vrouwelijke energie en vrouwelijke zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen. De verkiezing is een eerbetoon aan de topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Deze topvrouwen zijn zich bewust van hun vrouwelijke eigenschappen en wenden deze actief en bewust aan om hun doel te bereiken.

De eretitel Topvrouw Limburg wordt jaarlijks toegekend. De topvrouw uit het Limburgse bedrijfsleven of organisatie is een persoonlijkheid die vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap stimuleert en ontwikkelt. Een inspirerend en stimulerend voorbeeld voor anderen.

Een topvrouw die vertrouwen uitstraalt en geeft, én een topvrouw met een gevestigde reputatie, die zich met passie inzet om het goede te doen voor mens en maatschappij.

Een mooie samenwerking tussen Van der Valk Hotel Venlo en Topvrouwen Limburg om elkaar en elkaars netwerk te versterken.

Wilt u de verkiezingsavond bijwonen? Bekijk dan snel https://topvrouwenlimburg.nl/verkiezing-2023/.

Wilt u ook partner worden van Topvrouwen Limburg? Neem dan contact op met Sonja Stassen via sstassen@rsmnl.nl.