Pop-up restaurant

Over Taste of V

Wij heten je van harte welkom in restaurant Taste of V aan de Prinsessesingel 30 in Venlo! In het oude stadskantoor van Venlo hebben we een compleet nieuw restaurant gebouwd. Het is een modern en gezellig restaurant geworden met een open keuken, bar en gezellige zitjes. Kom snel even langs voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel.

Van der Valk Hotel Venlo wordt verbouwd, maar dat betekent niet dat je onze vertrouwde keuken moet missen. Tot 2021 staat in ons pop-up restaurant Taste of V een ambitieuze keukenbrigade klaar die alle ruimte krijgt om te experimenteren, te leren en te groeien: voorbereid op de toekomst. De weg naar die toekomst wordt een spannende ontdekkingsreis, waarin we onze gasten steeds weer verleiden om nieuwe (streek)gerechten te proeven en smaken uit te proberen. Eindbestemming is een bijzonder restaurantconcept, dat straks naadloos aansluit bij de gezellige sfeer en luxe uitstraling van ons vernieuwde hotel aan de Nijmeegseweg in Venlo.
Kies je voor dat wat je kent, of laat jij je verrassen door de Taste of V?

Hotelgasten kunnen gebruik maken van een shuttle naar restaurant Taste of V. Hotelgasten betalen € 5,00 voor de shuttle in ruil voor een voucher ter waarde van € 5,00. Deze voucher kan worden ingewisseld in het restaurant. De Taste of V shuttlebus rijdt dagelijks tussen 18.00 en 22.00 uur 's avonds.

Werken in Taste of V? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Tot ziens in Taste of V!