Ontdek de regio op de fiets

Fietsverhuur

Ontdek de prachtige omgeving van Venlo en ontdek De Maasduinen en De Groote Peel.

Noord-Limburg is een vlak gebied en dat heeft voordelen voor fietsers en wandelaars!

De natuur is veelzijdig: van groene bossen, dieppaarse heidevelden, tot het uitgestrekte landschap van de Peel of de Maas. Noord-Limburg heeft twee nationale parken: De Maasduinen en De Groote Peel. Vergeet onderweg niet van de fiets af te stappen om te genieten van de verschillende streekproducten, zoals zuivel, fruit, champignons, blauwe bessen en natuurlijk de asperges. Bezoek ook de fruit en zuivel leveranciers Van der Valk Hotel Venlo. Fruitboerderij Baarlo: fruitboerderij.com en Zuivel van nu: zuivelvannu.nl

Wij hebben uitstekende huurfietsen voor u klaarstaan en natuurlijk voorzien wij u graag van een mooie fietsroute. Naast gewone fietsen kunt u ook E-bikes (elektrische fietsen) huren bij de receptie.

Prijzen:

Fiets vanaf € 15,00 per dag 
E-bike vanaf € 25,00 per dag. 

Borg: €50,- per fiets.

We beschikken over een overdekte en afgesloten fietsenstalling. Hier kunt u uw elektrische fiets ook opladen.

Fietsverhuur is alleen mogelijk voor hotelgasten.

De regio beschikt over diverse natuurparken, al deze gebieden worden onderhouden door Stichting Limburgs Landschap. Vanuit Van der Valk Hotel Venlo zit u zo in de natuur en wandelt of fietst u zo een van deze parken in.

Ontdek de omgeving met onderstaande routekaarten. Ga je fietsen, mountainbiken, wandelen of hardlopen? Het is er allemaal. Maar ook voor de paardenliefhebbers is er een uitgebreid ruiterpad. Je kunt de kaarten makkelijk downloaden of onderweg raadplegen via onze website.

Leverancier

Zuivel van Nu

Op Slechts 3 kilometer van het hotel vandaan bevindt zich Melkvee- en zuivelboerderij ‘Brosa’, de plek waar Mark en Ineke van de melk van eigen koeien verse zuivelproducten maken. Proef het zelf in de verse yoghurt op ons ontbijtbuffet. Heb jij hem al geproefd? Neem een kijkje in de stal bij het uitkijkpunt dat dagelijks geopend is tussen 11:00 en 17:00 uur. 

Al meer dan 150 jaar bestaat het familiebedrijf van familie Görtz in Noord-Limburg. We hebben een lange historie in het telen van fruit aan de vruchtbare oevers van de Maas. Op dit moment telen we de morel (kers), verschillende soorten peren, mirabellen, pruimen en appels.