Valk Academy en trainingen

Bij Van der Valk vinden we het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen en kan groeien. Op deze pagina lees je welke trainingen en workshops er worden aangeboden.

Bekijk voor meer informatie https://valkopleidingen.nl/. Bespreek het aanbod eens met je leidinggevende en kijk samen waar jij je nog verder in zou willen verdiepen.

Als we zelf trainingen of workshops organiseren worden die ook op deze pagina toegevoegd. Er staat dan precies bij voor wie de training is en je kunt je eenvoudig aanmelden via een formulier. 

Valk Academy

Valk Academy is live! Het is een online lesprogramma wat speciaal is geschreven voor de medewerkers van Van der Valk Hotels. Deelname is gratis en je kunt in je eigen tempo allerlei horecacursussen volgen. De cursussen zijn onderverdeeld in thema’s.

Je hebt een mail ontvangen van het bedrijf SVH Horecatalent om een account aan te maken. Heb je deze mail niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via werken@venlo.valk.com.

Cursusaanbod 
Eenmaal ingelogd heb je toegang tot je persoonlijke bibliotheek met allerlei cursussen die je direct en online kunt volgen. Neem eens een kijkje in het aanbod en maak de cursus die jou aanspreekt. Eén keer per maand wordt gekeken wie welke cursussen heeft gemaakt en of iedereen nog voldoende cursusmateriaal heeft in zijn of haar bibliotheek. Heb je alle cursussen gemaakt? Dan worden nieuwe cursussen toegevoegd. 

We leggen samen de lat steeds hoger 
Vanuit deze kernwaarden willen we jullie vragen om jezelf en elkaar te enthousiasmeren om de cursussen te volgen. Om te starten willen we je verzoeken om de volgende twee thema’s te maken. Dit zijn: 

  • Van der Valk – Venlo onboarding: cursus Onboarding
  • Van der Valk – Algemeen: cursus Voedsel veiligheid, duurzaam ondernemen, omgaan met ongewenste omgangsvormen, etc. 

Vragen en hulp 
Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar werken@venlo.valk.com. Jeroen van Bennekom, Charlotte Lange of onze nieuwe HR stagiaire, Silke Smits zullen je vraag beantwoorden.

Een leven lang leren 
Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier in het volgen van alle cursussen en wij hopen dat jullie de inhoud van het cursusaanbod interessant vinden. Heb je wensen met betrekking tot de inhoud van het cursusaanbod? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. Succes en laat zo af en toe eens horen wat je ervan vindt.