Voordeel 4U

Wow dat is fijn en gemakkelijk..... geniet van aantrekkelijk kortingen en geniet samen met je familie en vrienden van heel veel Valk Voordeel. En leef een gezond en fit leven door te sporten in Valk Gym.

1. 25% korting op alle restaurantbesteding in Hotel Venlo

  • Korting is geldig tot max. 4 personen per reservering.
  • Je dient zelf aanwezig te zijn bij het gezelschap.
  • Te reserveren via Ellen Reijman-Schleepen per e.reijman@venlo.valk.com of de receptie.

2. Personeelskorting hotelovernachtingen binnen Van der Valk Hotels

Ben je toe aan één nachtje of meerdere nachtjes weg? Kom dan gezellig overnachten bij je Toekan familie! Ontdek buiten het hotel waar je werkzaam bent nu ook de andere Van der Valk hotels voor een prijs van €69,-* inclusief een uitgebreid ontbijt! Je krijgt korting alleen als je zelf ook overnacht. 

*Hotels die eerder uitgezonderd waren, hebben mogelijk een andere prijs.

Deelnemende hotels en reserveren

Voor ons hotel in Venlo hebben we de volgende en aanvullende afspraak. Reserveer bij de Front Office Manager tot maximaal 3 kamers voor je vrienden en familie met korting, zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn. In hoogseizoen krijg je 25% korting op de Best Available Rate. In laagseizoen ontvang je 50% korting op de Best Avalaible Rate. Te reserveren via c.labij@venlo.valk.com van ons hotel.

3. Gratis sporten bij Valk Gym

  • Dagelijks in Valk Gym tijdens de reguliere openingstijden. Vooraf te reserveren bij Moreno, de Clubmanager van Valk Gym. Dit kan via een mail naar moreno@valkgym.nl met daarin de gewenste datum en tijd. Je reservering is pas definitief nadat Moreno je een bevestiging heeft gestuurd.
  • Personeel mag geen gebruik maken van het zwembad en de wellness.

4. Gratis lenen van cateringmaterialen

Organiseer je een feestje thuis en kom je bestek, glazen, borden of statafels tekort? Leen dan gratis materialen van het hotel. 

Te reserveren via Ellen Reijman-Schleepen per e.reijman@venlo.valk.com

5. Korting op massages & gezichtsbehandelingen bij Oxyzen

In de daluren doordeweeks (dinsdag t/m donderdag van 12:00 tot 17:00 uur) en op zondag na 12:00 uur kunnen de medewerkers van het hotel de volgende behandelingen afnemen:

  • Alle 50 minuten massages/gezichtsbehandelingen met 10 euro korting
  • Alle 35 minuten massages, voet en handwellness met 5 euro korting

Inplannen kan bij de medewerkers van de wellness aan de balie op de 2e etage.

6. 20% korting op My Jewellery

In de shop bij de receptie vinden jullie sieraden van My Jewellery. Je krijgt hierop 20% korting. Betaling via de receptie.

TERUG NAAR VDV4U HOME