Arrangement

Wandelarrangement

Vanaf

€ 109,00 p.p.

voor 2 nachten
  • 2x Overnachting in een comfort kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijt
  • 1x Lunchpakket 
Boekbaar van 18 jan 2021 t/m 1 mei 2021

De vele verschillende landschappen van Noord-Limburg zijn voor wandelaars uniek. In een vrij klein gebied maak je kennis met borkbossen, Peellandschappen, beekdalen, Maasoevers en stuifduinen. Een meer afwisselend gebied zal je niet vinden. Nationaal Park De Maasduinen is de langste rivierduinengordel van Nederland, gelegen tussen Arcen en Wellerlooi. Je wandelt er in een schitterend natuurgebied van ruim 4.000 km, bekend om z’n zogenaamde paraboolduinen en zeldzame dieren en planten.

Ten zuide van de Maasduinenketting ligt het Zwart Water gebied. De bodem bestaat hier uit een aantal oude Maasbeddingen. De Venkoelen midden het gebied in het grootste water en is ontstaan door vervening. Er omheen ligt bos dat is aangeplant vanaf 1930. De Noordoostzijde van het bos wordt afgewisseld met kleine graslandjes. Het vormt een overgang naar het Vreewater. Dankzij twee wandelroutes is het gebied uitstekend te verkennen.

Hotel Venlo werkt op dit moment aan een nieuw hotel. Het restaurant in het hotel is gedurende de bouwfase tijdelijk gesloten voor lunch en diner. Wel krijgt u een Lunchpakket mee voor onderweg en serveren wij ontbijt in het hotel. Op de kamer ligt een menukaart, zodat u toch nog lekker kunt dineren op uw kamer.

Boek Wandelarrangement

Onze gasten beoordelen ons met een

7,9
uit 12573 betrouwbare beoordelingen
Faciliteiten

Voorwaarden arrangement

  • De prijs is per persoon en gebaseerd op 2 personen per kamer
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Eenpersoonstoeslag van toepassing
  • Exclusief toeristenbelasting à € 2,50 p.p.p.n.

In en om het hotel

Gratis WiFi
Gratis parkeren
Opladen elektrische auto
Fietsverhuur
Was- en stomerijservice
E-bike verhuur

Handig om te weten

Check-in: vanaf 14.00 uur
Ontbijt à € 15,00 p.p.
Ontbijt: Ma t/m vrij van 6:00-10:00 uur. Za en zo van 7:00-11:00 uur.
Check-out: tot 11.30 uur