Arrangementen

Arrangement

Wandelarrangement

Vanaf

€ 114,00 p.p.

voor 2 nachten
  • 2x Overnachting in een comfort kamer
  • 2x Uitgebreid ontbijt
  • 1x Driegangendiner in pop-up restaurant Taste of V
  • 1x Knapzak met lekkernijen en een Limburg Pas

De vele verschillende landschappen van Noord-Limburg zijn voor wandelaars uniek. In een vrij klein gebied maak je kennis met borkbossen, Peellandschappen, beekdalen, Maasoevers en stuifduinen. Een meer afwisselend gebied zal je niet vinden. Nationaal Park De Maasduinen is de langste rivierduinengordel van Nederland, gelegen tussen Arcen en Wellerlooi. Je wandelt er in een schitterend natuurgebied van ruim 4.000 km, bekend om z’n zogenaamde paraboolduinen en zeldzame dieren en planten. 

Ten zuide van de Maasduinenketting ligt het Zwart Water gebied. De bodem bestaat hier uit een aantal oude Maasbeddingen. De Venkoelen midden het gebied in het grootste water en is ontstaan door vervening. Er omheen ligt bos dat is aangeplant vanaf 1930. De Noordoostzijde van het bos wordt afgewisseld met kleine graslandjes. Het vormt een overgang naar het Vreewater. Dankzij twee wandelroutes is het gebied uitstekend te verkennen.

Combineer deze wandeltocht met een verblijf bij Van der Valk Hotel Venlo inclusief diner in pop-up restaurant Taste of V in het centrum van Venlo!

Hotelgasten kunnen gebruik maken van een shuttle naar restaurant Taste of V. U betaalt € 5,00 voor de shuttle in ruil voor een voucher ter waarde van € 5,00. Deze voucher kan worden ingewisseld in het restaurant. De Taste of V shuttlebus rijdt dagelijks tussen 18.00 en 22.00 uur 's avonds.

Boek Wandelarrangement

Onze gasten beoordelen ons met een

7,7
uit 13565 betrouwbare beoordelingen
Faciliteiten

Voorwaarden arrangement

  • De prijs is per persoon en gebaseerd op 2 personen per kamer
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Eenpersoonstoeslag à € 25,00 per nacht
  • Exclusief toeristenbelasting à € 2,50 p.p.p.n.

In en om het hotel

Gratis WiFi
Gratis parkeren
Opladen elektrische auto
Fietsverhuur
Was- en stomerijservice
E-bike verhuur

Handig om te weten

Check in: vanaf 14.00 uur.
Ontbijt à € 15,00 p.p.
Ontbijt: Ma t/m vrij van 6:00-10:00 uur. Za en zo van 7:00-11:00 uur.