Gevonden voorwerpen

Is er iets van u kwijt geraakt? En denkt u dat het mogelijk bij ons in Hotel van der Valk Venlo  is gebeurd? Door de samenwerking met FoundHero is er een grote kans dat u snel uw spullen weer terugvindt.

WAT IS FOUNDHERO?

FOUNDHERO is de website waar gevonden en verloren voorwerpen kunnen worden aangemeld en geclaimd. Ons hotel vermeld alle gevonden voorwerpen in ons hotel op deze website, en kunt u hier online gemakkelijk bekijken of uw verloren voorwerp al is gevonden. Dat voorkomt dat u iedereen moet nabellen. Door te zoeken op FoundHero via onze website vergroot het uw kans aanzienlijk dat u het verloren voorwerp terugvindt. En voor ons is het prettig dat de kans veel groter is dat de verloren spullen weer bij de rechtmatige eigenaar terugkomen.

Wat moet u doen als u iets kwijt bent?

  • Klik op onderstaande balk met ZOEK BIJ FOUNDHERO erop. En zoek naar uw verloren voorwerp op onze specifieke hotel pagina.
  • Als u uw verloren voorwerp vindt, claim dan het voorwerp en beschrijf het zodat wij kunnen vaststellen of het van u is.
  • Vervolgens krijgt u weer een melding van ons via email. Uiteraard mag u het voorwerp ook bij ons kosteloos komen ophalen als is vastgesteld dat het voorwerp daadwerkelijk van u is.
  • U geeft dan aan wanneer u het liefst het voorwerp wilt ophalen (datum en tijdstip).
  • Als het makkelijker is, kunt u het voorwerp ook naar u toe laten sturen, U betaalt dan alleen de transport kosten. De betaling hiervan regelt u online.
  • En binnen een paar dagen ontvangt u uw voorwerp thuis. 


ZOEK BIJ FOUNDHERO