Faciliteiten

Online gasteninformatie

Van harte welkom bij Van der Valk Hotel Venlo. Om u zowel van comfort als plezier te verzekeren tijdens uw verblijf, kunt u gebruik maken van onze online gasteninformatie. Hier vindt u alle actuele informatie met betrekking tot uw verblijf.

Indien u nog vragen heeft of andere informatie wenst, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze receptie (toestel 9).

Wij wensen u een prettig verblijf toe!

Airconditioning

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Het systeem is per kamer te regelen.

Babybedjes

Babybedjes kunnen voor u verzorgd worden. Hiervoor gelden meerkosten van € 15,00 per nacht.

Bagage

Bij de hotelingang staan bagagewagentjes tot uw beschikking.

Banken

In het centrum van Venlo zijn diverse banken gevestigd. Ook kunt u bij de receptie buitenlandse valuta (US Dollars en Engelse ponden, alleen biljetten) omwisselen in Euro's. U betaalt de hotelwisselkoers.

Betaalmiddelen

Wij accepteren de volgende betaalmiddelen:

 • PIN/Maestro
 • Chipknip
 • Creditcards (MasterCard, American Express, Visa, Diners Club)
 • Van der Valk Giftcard

Bij contante betaling dient u alle overige kosten direct af te rekenen.

Brand

Bij het ontdekken van brand dient u als volgt te handelen:

 • Blijf kalm
 • Meld de brand direct bij de receptie (toestel 4444)
 • Blijf laag bij de grond in geval van sterke rookontwikkeling
 • Gebruik in geen geval de lift
 • Verlaat bij algemeen rookalarm zo snel mogelijk het pand; op of naast uw kamerdeur bevindt zich een plattegrond met de dichtstbijzijnde nooduitgang
Fietsen

Wij verhuren verschillende soorten fietsen zoals elektrische fietsen en handgeschakelde fietsen. Gedurende de bouwfase hebben wij geen overdekte fietsenstalling. Ook is er geen mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische fiets.

Inchecken

Vanaf 14.00 uur kunt u over uw kamer beschikken.

Klachten / opmerkingen

Klachten of opmerkingen kunt u melden bij de receptie. Wij denken graag mee over een passende oplossing.

Kluis

In uw hotelkamer bevindt zich een kluisje waarvan u kosteloos gebruik kunt maken.

Kussens / dekens

Op elke kamer is een extra kussen aanwezig. Indien u meer hoofdkussens of dekens op uw kamer wenst, neem dan contact op met de receptie (toestel 9). U heeft de keuze uit twee verschillende typen hoofdkussens, namelijk medium en hard.

Niet storen

Indien u niet gestoord wenst te worden, hangt u het 'niet storen'-kaartje aan de buitenzijde van de deur. U kunt tot 14.00 uur gebruik maken van de diensten van de afdeling huishouding. Na 14.00 uur zal uw kamer niet meer worden schoongemaakt.

Noodgeval

In geval van nood verzoeken wij u contact op te nemen met onze receptie (toestel 4444).

Nooduitgangen

Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen, voorzien van noodverlichting.

Ontbijt

Het ontbijtbuffet wordt op werkdagen geserveerd van 06.00 tot 10.00 uur, op zaterdag en zondag van 07.00 tot 11.00 uur.

Openbaar vervoer

Voor actuele informatie en tijdschema's neemt u contact op met OV info 0900-9292 of 9292.nl. U vindt de bushaltes op loopafstand van het hotel. Neemt u voor vragen contact op met onze receptie.

Oplaadpunt elektrische auto

U kunt uw elektrische auto opladen bij de oplaadpunten op de parkeerplaats.

Post / postzegels

Post kunt u afgeven bij de receptie. Wij kunnen dit graag voor u frankeren.

Receptie

De receptie is 24 uur per dag geopend, bereikbaar op toestel 9.

Roken

Van der Valk Hotel Venlo is geheel rookvrij. Bij het niet naleven van het rookverbod zijn wij genoodzaakt € 150,00 in rekening te brengen. Buiten op het balkon van de gangen in de toren bestaat de mogelijkheid tot roken.

Sporten

U kunt gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten van Fit For Free. Deze sportschool bevindt zich direct achter het hotel. Sportkaarten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar bij de receptie. Let wel, reserveren bij Fit For Free is noodzakelijk. Bij de hotelreceptie maken we uw reservering graag in orde. Reserveren kan per tijdslot van 1 uur.

Stomerij / wasserij

Het is mogelijk uw wasgoed bij Van der Valk Hotel Venlo in te leveren. Op uw kamer vindt u hiervoor een formulier en een waszak. De was moet vóór 08.30 uur bij de receptie worden afgegeven. Was- en stoomgoed nemen één werkdag in beslag. In het weekend en op feestdagen wordt er geen wasgoed verwerkt. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel kwijtraken en/of beschadigen van wasgoed. U heeft de mogelijkheid een strijkijzer en strijkplank te lenen bij de receptie.

Taxi

U kunt via onze receptie of zelf een taxi bestellen. Mocht u vóór 08.00 uur 's ochtends een taxi nodig hebben, dan verzoeken wij u deze graag de avond van tevoren te laten reserveren.

Taxi Van Bommel
077-3523323

Telefoonadapters

Via de receptie zijn verschillende telefoonadapters verkrijgbaar.

Toeristische informatie

Bij de receptie kunt u uitgebreide informatie ontvangen over de toeristische attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Ook verkoopt de receptie entreetickets voor diverse attracties in de omgeving.

Toiletartikelen

Bij de receptie zijn diverse toiletartikelen verkrijgbaar, zoals een tandenborstel, scheerset, deodorant en gel.

Uitchecken

U dient 's ochtends vóór 11.30 uur uit te checken. Indien u uw kamer langer wenst te gebruiken, verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. Om uw kamer te behouden tot 17.00 uur, wordt 50% van de kamerprijs berekend. Latere uitcheck is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Verloren voorwerpen

Wanneer u iets gevonden of verloren heeft, wendt u zich dan tot de receptie.

Vliegveld shuttleservice (op aanvraag)

Om gebruik te maken van de vliegveld shuttleservice, kunt u contact opnemen met de receptie. De shuttleservice is beschikbaar op basis van reservering.

Waswissel

Bij een meerdaags verblijf in ons hotel kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van onze service om uw bedlinnen te verschonen. Indien u gebruik wenst te maken van de waswissel, dan verzoeken wij u vriendelijk de deurhanger aan de buitenkant van uw deur te hangen met de rode zijde in het zicht.

Wekdienst

U kunt zich laten wekken via de receptie. Van der Valk Hotel Venlo is echter niet aansprakelijk voor een gemiste wekservice.

Wifi

In het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. U bent online in 3 simpele stappen:

 • Selecteer 'Van der Valk Hotel Free' als draadloos netwerk
 • Start uw internetbrowser, de inlogpagina start automatisch
 • Accepteer de voorwaarden en ga direct online
Winkels

In het centrum van Venlo vindt u een keur aan gezellige winkels, boetiekjes en uitgaansgelegenheden. De winkels zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op zondag is een groot deel van de winkels ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Koopavond is op donderdag tot 21.00 uur.