Wellness in Hotel Venlo

In de huidige tijd is het een cadeautje om uzelf te verwennen met de nodige ontspanning. Van der Valk Hotel Venlo heeft een luxe en ruime wellness waar u zichzelf kunt afsluiten van de dagelijkse sleur. 

Geniet van verschillende wellness mogelijkheden zoals onze infraroodcabine, een stoombad, een Finse sauna, douchemogelijkheden, een stortdouche en voetenbaden. Combineer uw bezoek met een beautybehandeling.

U komt helemaal tot rust op onze luxe loungebedden en lig- en schommelstoelen. Daarnaast kunt u genieten van het heerlijke warme water in ons indoor zwembad inclusief whirlpool. 

Hotelgasten maken gratis gebruik van alle wellness mogelijkheden. Heeft u geen hotelkamer gereserveerd, maar wilt u wel van onze wellness gebruik maken? Dat is mogelijk in combinatie met een Valk Gym sportabonnement of een schoonheidsbehandeling of lichaamsmassage

Badjassen en slippers
Badjassen kunnen bij de receptie worden gehuurd voor €8.50. De borg betreft €16.50 en dient per pinpas of creditcard betaald te worden. U kunt ook een badjas kopen voor €25.00 en slippers voor €2.50.