Van der Valk Venlo vernieuwt!

Het is een droom die uitkomt. In het najaar van 2019 gaat Hotel Venlo helemaal in het nieuw. Na 25 succesvolle jaren in ons huidige gebouw is het tijd voor vernieuwing. Het toekomstige hotel zal bijzonder duurzaam, innovatief en passend bij de huidige tijdsgeest zijn. Moderne en luxe ingerichte hotelkamers, 12 moderne vergaderzalen inclusief een auditorium, een à la carte restaurant én een live cooking restaurant, een trendy hotelbar, een rooftop bar op de bovenste etage en een fitness- en wellnessetage voor de nodige inspanning en ontspanning. Het gaat er allemaal komen en als alles volgens plan verloopt heropenen we onze deuren in december 2020.

Ons creatieve team is druk bezig met het creëren van sfeerimpressies die u een beeld geven van het nieuwe hotel. U kunt de moodboards  bekijken. Let wel, het betreft slechts sfeerimpressies en geen definitief fotomateriaal.

De komende tijd zullen we onze plannen verder uitwerken. Via deze pagina houden we u voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het meest actuele fotomateriaal, video’s van de bouw, de bouwplanning, nieuwe concepten en de laatste moodboards. U gaat het hier allemaal terugzien. Blijf ons dus vooral volgen. Mocht u vragen hebben over ons nieuwbouwproject, stuurt u dan gerust een bericht naar venlo@valk.com. We staan u graag te woord.