Van der Valk Venlo vernieuwt!

Het is een droom die uitkomt. Vanaf 19 augustus 2019 gaat Hotel Venlo helemaal in het nieuw. Na 25 succesvolle jaren in ons huidige gebouw is het tijd voor vernieuwing. Het toekomstige hotel zal bijzonder duurzaam, innovatief en passend bij de huidige tijdsgeest zijn. Moderne en luxe ingerichte hotelkamers, 12 moderne vergaderzalen inclusief een auditorium, een à la carte restaurant én een live cooking restaurant, een trendy hotelbar, een rooftop bar op de bovenste etage en een fitness- en wellnessetage voor de nodige inspanning en ontspanning. Het gaat er allemaal komen en als alles volgens plan verloopt heropenen we onze deuren in het voorjaar van 2021.

Tijdens de verbouwing zullen wij onze toren met 60 kamers open houden. Dat betekent dat wij voor logies en ontbijt vanaf 19 augustus gewoon beschikbaarheid houden. Daarbij blijft nachtrust gegarandeerd en blijven wij de kwaliteit en service die u van ons kent garanderen.

Vergaderen, lunchen en dineren zal tijdens de bouwfase niet mogelijk zijn, omdat deze faciliteiten tijdelijk verdwijnen. Om u hierin gedeeltelijk tegemoet te komen, zijn wij momenteel druk bezig om een geschikte locatie te vinden in de Venlose binnenstad, waar wij tijdelijk een Valk pop-up restaurant zullen openen. Zodra daarover meer informatie bekend is zullen we dat openbaar maken.

Vanaf week 26 starten er al voorbereidende werkzaamheden. De speeltoestellen verdwijnen en vanaf 1 juli 2019 is ook de speelhoek in het restaurant niet meer toegankelijk. Vanaf 28 juni 2019 zal er tevens een beperkt aantal zitplaatsen zijn op het terras.

Ons creatieve team is druk bezig met het creëren van sfeerimpressies die u een beeld geven van het nieuwe hotel. U kunt de moodboards  bekijken. Let wel, het betreft slechts sfeerimpressies en geen definitief fotomateriaal.

Hieronder vindt u een preview met de eerste bewegende impressies van ons nieuwe hotel. Met dank aan Quant Architectuur en Marc Drissen van DrissenDesign voor de beelden.

De komende tijd zullen we onze plannen verder uitwerken. Via deze pagina houden we u voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het meest actuele fotomateriaal, video’s van de bouw, de bouwplanning, nieuwe concepten en de laatste moodboards. U gaat het hier allemaal terugzien. Blijf ons dus vooral volgen. Mocht u vragen hebben over ons nieuwbouwproject, stuurt u dan gerust een bericht naar venlo@valk.com. We staan u graag te woord.