Afwerken & Organiseren

Sinds de laatste update in oktober 2020 is er weer hard gewerkt. In de afgelopen maanden is het gehele hotel voorzien van isolatieglas van Scheuten uit Venlo. See it. Feel it. Daarnaast heeft onze nieuwe Toekan zijn vaste plekje gevonden aan de voorzijde van het hotel. Op de bovenste verdieping, Level 77 blinkt een spiksplinternieuwe Toekan.

In het hotel wordt hard gewerkt aan de afwerking. Zo zijn we op dit moment bezig met het betegelen van de badkamers en al het overige sanitair. Vloeren worden voorzien van tegels en de wanden zijn we aan het stuken. 

In de timmerfabriek van de familie Van der Valk zijn ze druk bezig met het vervaardigen van de meubels, de uitgiftebuffetten, barelementen en de kamerlambriseringen.

Buiten is Herman Vaessen begonnen met het aanleggen van de vijver en de tuin met verschillende duurzame elementen. Bij binnenkomst in het nieuwe hotel komt een boom te staan van maar liefst 7 meter hoog. De boom wordt in de eerste week van april geplaatst. En dat is geen grap ;-).

Vanaf 1 maart starten we met het inbouwen van de keukens en de restaurants. Vanaf 6 maart beginnen we met het overhuizen en inrichten van de verschillende afdelingen. Naar verwachting gaan in mei de eerste afdelingen en verdiepingen open om gasten te kunnen ontvangen.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwe techniek en systemen. Denk aan de automatisering van kamersloten, het inrichten van een nieuw reserveringssysteem en nieuwe cloudoplossingen voor onze servers.

Om dit allemaal te kunnen doen, zijn we op zoek naar een hele hoop nieuwe collega's. Op onze website staan alle vacatures.

Zoals u ziet zijn we druk met de afwerking en het organiseren van de aanstaande opening. Een leuke, interessante, mooie fase in zware tijden van corona. In de eerste weken van Mei gaan we open. Blij op de hoogte via onze social media of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Blijf gezond en tot ziens in het mooiste, nieuwste en meest duurzame hotel van Noord-Limburg.