KIDS ACTIVITEITEN

Voor onze kleinste gasten

Bij Taurus World of Adventure beleeft u verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf, verschillende lasergame arena’s, bowlingbanen, een game arcade, twee unieke achtbaansimulators en Prison Island! De grootste in Zuid-Nederland! Met maar liefst 21 cellen krijgt u telkens verschillende opdrachten!

Irrland is inmiddels de grootste "boerderij-avonturen-oase" in Europa. De 300.000 m2 grote, met palmbomen versierde groene oase zorgt voor een mediterrane vakantiesfeer. De meer dan 1.000 overdekte zitplaatsen beschermen tegen zon en regen en zijn ideaal om te ontspannen en te genieten. Meer dan 8.000 m2 aan speel- en attractieschuren, een indoor klimpark, speelschuren voor de allerkleinsten, maar ook de grootste wintertuin in de regio Niederrhein, maken IRRLAND tot een "all-weather-park".

belevingsmuseum

Mind Mystery

Een huis… op zijn kop! Water dat omhoog stroomt? Verdwalen in je eigen spiegelbeeld. Groot en klein vervloeit in de Ames-room, helemaal doldraaien dat kan allemaal in Mind Mystery. Er was ooit, lang geleden, een man met een miljoen ideeën. Hij hield ervan om eigenzinnige objecten te creëren en te bouwen. Hij had een passie voor uitvindingen en was áltijd op zoek naar oplossingen die net een beetje anders waren.

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de wijk, de regio, het land en de wereld. Stap in een echte Fokker 50 JetSTAR, vlieg naar een andere wereld en maak kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse Ghana. Een superleuke attractie voor jong en oud!

Attractiepark

Toverland

Of u nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur! Zowel binnen als buiten vindt u tientallen attracties en uitdagende klimtoestellen. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek uw eigen magische krachten in het Toverhuis.

Waterpret

Blaue Lagune

Net over de grens in Duitsland ligt het prachtige "Blaue Lagune". De watersportliefhebber heeft hier de gehele dag pret. Voor familie en kinderen is er van alles te beleven. Maar ook waterhelden kunnen zich hier uitleven. Wat dacht je van wake-boarding, SUPPEN, tubing en nog veel meer waterpret.