Sponsoring en goede doelen

Waarschijnlijk heeft u onze naam Van der Valk Hotel Venlo wel eens voorbij zien komen bij VVV-Venlo of bij het hardloop evenement Venloop. Van der Valk Hotel Venlo sponsort namelijk diverse sportclubs en sportevenementen. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen aan dergelijke evenementen welke vanuit maatschappelijk belang niet mogen ontbreken in Venlo en omstreken. Naast het maatschappelijke aspect zien wij deze sponsoringen ook als een investering in de relatie met onze medewerkers, gasten en klanten.

Hieronder de sportclubs of hardloopevenementen die wij ondersteunen:

- VVV-Venlo
- VHC Venlo
- Halve Marathon Venloop
- Berden Voorjaarsloop
- IVO top D Tournament

Daarnaast ondersteunen wij KidsRights, een organisatie die opkomt voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld en hun rechten promoot en ondersteunt. Daarbij ziet KidsRights de kinderen zelf als 'changemakers'.

Al enkele jaren sponsort Van der Valk Hotel Venlo een project in Indonesië. Dit project steunt kansarme kinderen en zorgt ervoor dat zij toch een goede jeugd hebben, maar belangrijker, niet het slachtoffer worden van bijvoorbeeld kindersmokkel, misbruik of op jonge leeftijd aan het werk worden gezet. Zo gaan ze allemaal naar school en krijgen ze de hulp die ze moeten krijgen als jong kind. Daarbij wordt ook één kind in het bijzonder geholpen, namelijk Hamdi. Recentelijk hebben Hamdi en zijn klasgenootjes enkele spullen ontvangen om te sporten. Uiteindelijk dragen wij zo een klein beetje bij aan het geluk van Hamdi. Meer informatie over dit project kunt u vinden op de website.