Fitness, wellness en zwemmen in Venlo

Wilt u even helemaal tot rust komen? In ons hotel met fitness en sauna faciliteiten kunt u genieten van totale ontspanning. De sport- en wellness faciliteiten ligt op de tweede etage van in het nieuwe hotel. 

DE FITNESS IS GEOPEND - WELLNESS TOT NADER ORDER GESLOTEN.
Een complete verdieping met pure vitaliteit voor Body & Mind! Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van fitness- en wellnessafdeling OxyZen m.u.v. schoonheidsbehandelingen en personal trainer.

Openingstijden
ValkGym is zeven dagen per week geopend van 7:00 uur tot 22:00 uur. 

Kleedkamers 
De fitness- en wellnessfaciliteiten zijn voorzien van kleedkamers waar u zich kunt omkleden. 

Badkleding en handdoeken
Het dragen van badkleding in de wellness is verplicht. Er liggen handdoeken die u kosteloos kunt gebruiken. Indien u graag een badjas wil huren bij gebruik van de wellness, kunt u deze lenen bij ValkGym.

Leeftijd
ValkGym is enkel toegankelijk voor volwassenen. Jongeren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar oud krijgen uitsluitend toegang onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een tweede persoon ouder dan 16 jaar. 

VALK GYM

Hotelgasten kunnen vanaf 18 oktober gratis gebruik maken van de fitnesstoestellen in Valk Gym. De fitnessapparaten bestaan uit een mix van verschillende kracht- en cardiotoestellen. Goed voor een totale workout. Op basis van reservering kunnen groepslessen en workshops worden georganiseerd. Denk hierbij aan box-workshops, yoga en pilates. Daarnaast kunt u reserveren voor (sport)massages, personal training en (sport)fysiotherapie.

Reserveren voor hotelgasten is niet verplicht. 

Sportschool Valk Gym
Verblijft u niet in het hotel, maar wilt u wel bij ons komen sporten en relaxen? Word dan lid van onze Valk Gym sportschool. Heeft u interesse in een lidmaatschap voor onze sportschool Valk Gym? Alle informatie over hoe u lid kunt worden en welke lidmaatschapsvormen wij aanbieden vindt u in onderstaande folder. 

Valk Gym Abonnementen

WELLNESS OXYZEN

WELLNESS TOT NADER ORDER GESLOTEN! 

Indoor zwembad
Hotelgasten van Van der Valk Hotel Venlo kunnen dagelijks gratis gebruik maken van het indoor zwembad. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht en hoge raampartijen met veel daglicht. Het zwembad is voorzien van omkleedruimten met lockers en toiletten. Bij de entree liggen de handdoeken voor u klaar. Plons en zwem veilig.

Wellness OxyZen
U kunt als gast volledig ontspannen in de wellness. Op de 2e verdieping van het nieuwe Van der Valk Hotel Venlo verblijft u in de ruim opgezette wellness OxyZen. Een wellness met een opgietsauna, een stoombad, een infraroodcabine, douches, een emmerdouche van larikshout en heerlijke ligbedden om te relaxen. Goed om te weten: in al onze wellnessfaciliteiten is badkleding verplicht.

Beauty & Body
Wilt u nog mooier worden? De luxe beautysalon van Van der Valk Hotel Venlo is dagelijks op afspraak geopend. Onze schoonheidsspecialiste werkt met gerenommeerde verzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen en dierproefvrij. De gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages garanderen een ultieme beleving van luxe, schoonheid en well-being voor vrouwen en mannen.

Schoonheidsbehandelingen en een personal trainer kunnen op aanvraag worden gereserveerd.

De huisregels vind u bij de ingang van ValkGym en OxyZen op de 2e verdieping.

INDOOR POOL | VALK GYM | SAUNA | FYSIO | BEAUTY | MASSAGE | PERSONAL TRAINER

Ik wil meer weten

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij reageren op doordeweekse dagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Wenst u eerder al iemand te spreken? Neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Verplicht veld