Het team

Graag stellen wij u voor aan onze medewerkers van Valk Gym & OxyZen.

Moreno | Clubmanager Valk Gym, personal trainer, gewichtsconsulent & fysiotherapeut 

Mijn naam is Moreno Walda. In 2014 ben ik afgestudeerd aan het CIOS als Fitness en Health coördinator en sportmasseur. Na het CIOS ben ik direct doorgestroomd richting de opleiding tot Fysiotherapeut welke ik in 2018 eveneens met succes heb afgerond. Tijdens de studietijd heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan als fitnessinstructeur en in mijn laatste 2 jaar de overstap gemaakt naar de functie van Personal trainer. Sinds het afstuderen in 2018 heb ik tot op heden mijn werkzaamheden als Fysiotherapeut en Personal trainer gecombineerd. Naast mijn werkzaamheden heb ik in 2020 de opleiding tot BGN Gewichtsconsulent afgerond en begeleidt ik mensen met het realiseren van een duurzame verbetering van het voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. Momenteel volg ik de opleiding tot Leefstijlcoach welk ik komend jaar hoop af te ronden.

 

Valk Gym biedt in een exclusieve en kleinschalige setting een compleet aanbod voor fysieke en mentale in- en ontspanning. Stap uit uw dagelijkse routine en neem eens echt tijd voor uzelf, wij dagen u graag uit! 

 

Tim | Ortho bewegingsagoog & personal trainer i.o. 
Mijn naam is Tim Bruinen. In 2019 heb ik het CIOS afgerond als ortho bewegingsagoog. Met mijn huidige achtergrond in sport en bewegen en de kans die mij is geboden bij Valk Gym ben ik sinds 2021 bezig om mij om te scholen tot personal trainer.

Bij Valk Gym kun je de klanten de ultieme beleving bieden op het gebied van bewegen en ontspanning. Het tot op de puntjes prikkelen en faciliteren van de klant is mijn doel en was voor mij de trigger om deze kans te grijpen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Kiki | Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Kiki Kersten en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

In mijn werk als schoonheidsspecialiste heb ik aandacht voor de innerlijke mens. Ik probeer de klant tijdens de behandeling totale ontspanning en rust te bieden, door vooraf wensen bespreekbaar te maken en de behandeling daarop af te stemmen.

 

Werken bij de Valk Gym biedt mij de kans om een bedrijf en een visie mee op te zetten en eigen inbreng te hebben in de werkwijze van ons concept en de producten waar we mee willen werken.
De gasten die we ontvangen zijn vanuit het hotel en abonnementhouders van Valkgym, waardoor we het kleinschalig en persoonlijk kunnen houden en ik hierin de klanten de ultieme ervaring kan bieden.