See & do bij Van der Valk hotel Venlo

Ontdek onze omgeving

Verblijft u in ons hotel en bent u op zoek naar een dagje uit in de buurt van Venlo? Bezoek dan de Rozenhof in Lottum. Hier kunt u uw kennis uitbreiden in het kenniscentrum, het rozenmuseum, het rozencafé of tijdens een heerlijke wandeling door de rozentuinen.

Ontdek de omgeving met onze routekaarten. Gaat u wandelen of hardlopen? Het is er allemaal. Maar ook voor de paardenliefhebbers is er een uitgebreid ruiterpad. U kunt de kaarten makkelijk downloaden of onderweg raadplegen via onze website. Veel plezier en geniet van de prachtige omgeving.

Sport, ontspanning en vriendschap staat centraal bij De Peelse Golf. Reserveer een starttijd en geniet van 18 holes en luxe faciliteiten. Beoordeeld met een 8.2 op Leading Courses.

De Peelse Golf ligt in een zeer aantrekkeljke, onder architectuur aangelegde omgeving en in de directe omgeving van ons hotel. 

Huur een (elektrische) fiets voor een fietstocht en ontdek de prachtige omgeving van Venlo en de nationale parken. Noord-Limburg is een vlak gebied en dat heeft voordelen voor fietsers en wandelaars! De natuur is veelzijdig: van groene bossen, dieppaarse heidevelden, tot het uitgestrekte landschap van de Peel of de Maas.

Verhuur

E-chopper

Huur een E-Chopper en ontdek de prachtige omgeving van Venlo. Vergeet onderweg niet van de E-chopper af te stappen om te genieten van de verschillende streekproducten, zoals zuivel, fruit, champignons, blauwe bessen en natuurlijk de asperges.  

Bekijk hier voor alle leuke activiteiten in en rondom Venlo of bezoek één van de vele natuurparken zoals De Groote Peel, De Maasduinen of Landgoed De Hamert.

Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Kijk snel verder.

Rondom ons hotel is er van alles te doen voor onze kleinste gast! Kleine en grote pretparken, indoor speeltuinen en leuke musea voor jong en oud.

Dat wordt genieten.

Dagje weg

Dagje Venlo

Ontdek de historische binnenstad van Venlo, bezoek het Limburgs Museum of struin door de vele stadsparken.

Toverland is een attractiepark voor het gehele gezin. Stap in een magische wereld en ervaar de spectaculaire attracties en shows. Buiten- en binnenattracties.