Een veelzijdige kerst met Van der Valk Hotel Venlo

Een onvergetelijke kerst creëer je dit jaar gemakkelijk thuis met Van der Valk DIY tips. Hoewel kerst dit jaar iets anders gaat lopen dan verwacht hoeft dat niet te betekenen dat jij je familieleden of huisgenoten niet kunt verassen. Met de tips in deze nieuwsbrief maak je gemakkelijk indruk, en dat hoeft niet eens zo heel moeilijk te zijn.

Servetten origami op tafel

Het kerstdiner staat op het vuur, de tafel wordt gedekt en de kaarsen worden uit de kast gehaald. Om de tafel dit jaar wat extra’s te geven kun je uitpakken met mooi gevouwen servetten. Hier beneden vindt je een makkelijk stappenplan zodat jij indrukwerkkende servetten op tafel kunt zetten.

Eier sneeuwpoppen bij het ontbijt

Voordat we het weten is het alweer kerst. Wat gaat de evengoed tijd snel! Waarschijnlijk is er nog niet nagedacht over de kleding of wat je op tafel zet tijdens de uitgebreide kerstlunch. Wat dacht je van deze sneeuwpoppetjes van ei? Snel en makkelijk te maken en het brengt je meteen in de wintersfeer.

Verras bij het dessert

Voor vele is het hoogtepunt van het kerstdiner toch wel het dessert.En hoewel er veel lekker te koop is, maak je vaak extra indruk als het homemade is. Deze kerstboomcaketjes zien er verbluffend uit, smaken heerlijk en super makkelijk te maken. Zo maak je indruk op je gezin.