Vergaderen - Trouwen - Feesten - Congressen

Van harte welkom in onze zalen! Op de 1e verdieping van onze nieuwe hoteltoren liggen 4 multifunctionele zalen, 1 auditorium, 4 boardrooms en 1 creatieve ruimte. Op de 12e verdieping bevindt zich Level 77, hét pronkstuk van ons hotel. 

Reserveren is mogelijk via groups@venlo.valk.com of vul het aanvraagformulier in voor een offerte. Graag tot ziens in Van der Valk Hotel Venlo! 

Beoordeel ons op MeetingReview  

 

  

Meetings & Events

Vergaderen

Met veel plezier staan wij voor u klaar om uw congres of evenement naar wens in te vullen en compleet te verzorgen. Niets is ons te gek! Onze vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een vergaderarrangement. U reserveert, wij regelen de rest.

Hét pronkstuk van ons hotel; topfloor Level 77. Kies voor luxe en de mooiste uitzichten over de skyline van Venlo, Nationaal Park De Maasduinen en Duitsland. Organiseer events op het hoogste niveau op Level 77 bij Van der Valk Hotel Venlo. Binnen Venlo en omstreken, maar ook zeker binnen Van der Valk, een uniek concept dat gekenmerkt wordt door luxe.

Yes, jullie gaan trouwen! Wij willen jullie alvast hartelijk feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Maar ook voor het vieren van jullie jubileum of als jullie de trouwbelofte opnieuw willen uitspreken is het tijd voor feest.