Eten & Drinken

Ontbijten bij Van der Valk Venlo

Maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 10:00 uur kunt u zelf uw ontbijt samenstellen bij ons riante ontbijtbuffet met een ruime keuze uit ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg en warme en koude ontbijtitems. Op zaterdag en zondag wordt het ontbijt tussen 7:00 en 11:00 uur geserveerd.

Momenteel serveren we het ontbijt op zondag uitsluitend aan hotelgasten.

VAN DER VALK ONTBIJT IN VENLO

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, verse fruitsalade, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Ontbijt bij Van der Valk Venlo

Bij Van der Valk Hotel Venlo genieten gasten dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet, dat dagelijks wordt geserveerd in het Live Cooking restaurant Zest dat voor ieder wat wils biedt! Onze chef-koks bereiden ter plekke warme gerechten zoals roereieren met kaas, spek en/of champignons en er zijn vele ovenverse broodjes en belegsoorten waar u uit kunt kiezen.

Gezond ontbijten bij Van der Valk Hotel Venlo? Kies dan voor een van onze yoghurtsoorten met knapperige granola en/of andere toppings en verse fruitsalade! Vergeet niet om onze eigen honing te proeven! Liever snacken? Dan kiest u natuurlijk voor een croissantje met jam of een lekkere donut met glazuur!

Ontbijttijden Van der Valk Venlo

  • Maandag t/m vrijdag: 06:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 07:00 tot 11:00 uur.

Momenteel serveren we het ontbijt op zondag uitsluitend aan hotelgasten.

Prijzen

  • Ontbijt volwassenen: € 16,50 p.p
  • Ontbijt kinderen: € 8,50 p.p.