Sunday Roast

Let op: het Live Cooking buffetrestaurant is tijdelijk gesloten.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, serveren wij vanaf begin 2022 (exacte datum nog niet bekend) iedere zondag tussen 12:00 en 14:00 uur de Sunday Roast. De Sunday Roast bij Van der Valk Hotel Venlo is gebaseerd op de traditionele Britse en Ierse maaltijd die op zondag wordt geserveerd.

In restaurant Zest Live Cooking serveren wij vanaf een luxe buffet een rijk assortiment aan gegrilde vlees-, vis- en groentesoorten, gebakken aardappelen, pasta's, frietjes, soepen en andere warme en koude bijgerechten. Bij dit alles wordt een ruime keuze aan jus, sauzen, kruiden en natuurlijk appelmoes geserveerd. Vanaf het gekoelde buffet serveren wij overheerlijke salades, broodsoorten en desserts.

Kinderen kunnen heerlijk spelen in onze speciale kinderspeelhoek 'De Kwetterbak'.

De prijs is € 34,50 per persoon en € 17,50 per kind (vanaf 5 t/m 12 jaar) en is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2 uur en inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, vruchtensappen. Overige dranken worden op basis van bestelling in rekening gebracht.