Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

A la carte restaurant

Restaurant V

Welkom in ons a la carte restaurant voor een lunch en een diner. Ons keukenteam staat voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. Op de à la carte kaart vindt u uiteraard onze Valk Klassiekers.
Huisdieren zijn niet toegestaan in ons hotel. Uitzonderingen hierop zijn een blindengeleidehond en/of een hulphond.

Zest Live Cooking

Zest Live Cooking

Welkom in Zest Live Cooking. Dagelijks serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Wekelijks serveren wij op zondag de Sunday Brunch en op zaterdagavond een dinerbuffet. Het ontbijt, de Sunday Brunch en het dinerbuffet dienen vooraf gereserveerd te worden.
Huisdieren zijn niet toegestaan in ons hotel. Uitzonderingen hierop zijn een blindengeleidehond en/of een hulphond.

Wijnkelder

V's Vine

Welkom in onze wijnkelder V's Vine. Onze gloednieuwe wijnkelder. Onze prachtige wijnkelder is via het restaurant te betreden door middel van een trap. V's Vine is en blijft exclusief. De ruimte is te huren voor groepen van maximaal 10 personen.
Als u door het restaurant loopt, kunt u alvast een blik werpen door de glazen plaat in de vloer.

Bar & Lounge

Bar Ello

Welkom in Bar Ello. Een hippe en trendy bar waar u kunt genieten van een lekker drankje en een (borrel)hapje.
In Bar Ello is het heerlijk om te ontspannen bij de haard of in één van de vele zitjes. Ook is er een tafelvoetbalspel aanwezig. Onze bartenders schenken de lekkerste drankjes in en maken heerlijke cocktails.

De dag goed beginnen

Uitgebreid ontbijtbuffet

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt. Een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Kinderhoek

De Kwetterbak

Kinderen kunnen zich volop vermaken in onze aparte kinderhoek De kwetterbak. Zo kunnen ze wegdromen bij een film, de mooiste kleurplaten maken of spelen in de winkel. In de kwetterbak is er voor de kids van alles te beleven.

Sunday Brunch

Zest Live Cooking

Sunday Brunch

Iedere zondag vanaf 12:00 uur serveren wij de Sunday Brunch.

Een exclusief buffet bestaande uit een rijk assortiment aan ovenvers afgebakken broodsoorten, een kleurrijke display van verse salades, charcuterie, en gerookte vissoorten en overheerlijke soepen om deze Zondag mee te beginnen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten