Restaurant

Over het restaurant

Het restaurant van Hotel Venlo vormt het hart van het hotel en is modern van opzet. Dagelijks kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. De vele variaties aan gerechten zijn met zorg samengesteld. Voor iedereen wat wils, van kindergerechten tot seniorengerechten en van salades tot verse streekgerechten. Daarnaast beschikt het restaurant over een ruim terras wat bij goed weer is geopend en een brasseriegedeelte.

Bekijk ons restaurant via de virtual tour.

Ontbijt

Dagelijks serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Op doordeweekse dagen bent u ‘s ochtends van harte welkom van 06.00 uur tot 10.00 uur. Op zaterdag serveren wij het ontbijt van 07.00 uur tot 11.00 uur en op zondag serveren wij het Ontbijt XL van 07.00 uur tot 12.00 uur.
Ga naar het ontbijt »
Ga naar het ontbijt XL »

Lunch

Tijdens de lunch heeft u een ruime keuze aan smaakvolle, traditionele, klassieke en moderne lunchgerechten. Voor de lunch kunt u dagelijks terecht van 12.00 uur tot 16.00 uur.
Bekijk de lunchkaart »

Diner

Voor het diner bent u elke dag van 16.00 tot 22.30 uur van harte welkom, de menukaart is internationaal georiënteerd en volgt de seizoenen. U kunt kiezen uit vis- en vleesgerechten, streekgerechten, kindermenu's, vegetarische specialiteiten en aangepaste gerechten voor senioren. Alles is met zorg bereid en wordt uitgeserveerd met de service die u al jaren van ons bent gewend.
Bekijk de dinerkaart »

Allergenen

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergieën en/of voedselintolerantie. Graag vernemen wij dit van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Alle gerechten staan tevens vermeld in een aparte allergenenkaart. Deze is beschikbaar in het restaurant.

Reserveren

U kunt online een tafel reserveren, telefonisch via 077-3544141 of per e-mail via venlo@valk.com

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant en in de bar. Uitzonderingen hierop zijn een blindengeleidehond en een hulphond.

Bekijk ook: