Restaurant

Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor onze jongste gasten heeft Van der Valk een kindermenu ontwikkeld: Van der Valk Wereldeters. Deze menukaart daagt de kleintjes uit om eens wat anders te eten dan het traditionele kindermenu, friet met een frikadel.

Op reis met Timo Toekan
Kinderen worden met Timo Toekan mee op reis genomen naar landen als Brazilië, Hawaii, Mexico, Italië, Indonesië en natuurlijk niet te vergeten, Nederland. Bij elk land hoort een gerecht en vertelt Timo Toekan allerlei weetjes en leuke verhalen. Elk halfjaar wordt de menukaart 'ververst' met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe verhalen.

Het boek 'Wereldeters'
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Kids Rights
Omdat wij voor kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika. Lees meer over Van der Valk en KidsRights.

Bekijk  de Wereldeters menukaart.